nifi-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christopher Hamm <em...@christopherhamm.com>
Subject Re: NIFI connecting to Activemq
Date Sat, 09 Jan 2016 06:42:47 GMT
Here are the logs

On Wed, Jan 6, 2016 at 11:32 PM, Joe Witt <joe.witt@gmail.com> wrote:

> Chris,
>
> Ok.  Can you take a look in the <nifi>/logs/nifi-app.log and see if there
> is a stack trace for the NullPointerException included?
>
> If not please add the following to your logback.xml and after 30 seconds
> or so it should start giving you the stack traces.  A stacktrace for the
> NPE would be really useful in pinpointing the likely issue.  Also please
> share the config details of GetJMSQueue processor that you can.
>
> <logger name="org.apache.nifi.processors.standard.GetJMSQueue"
> level="DEBUG"/>
>
> Thanks
> Joe
>
> On Wed, Jan 6, 2016 at 11:16 PM, Christopher Hamm <
> email@christopherhamm.com> wrote:
>
>> Couldnt copy the text but here it is.
>>
>> ‚Äč
>>
>> On Wed, Jan 6, 2016 at 5:28 PM, Joe Witt <joe.witt@gmail.com> wrote:
>>
>>> Christopher,
>>>
>>> Is there any error/feedback showing up in the UI or in the logs?
>>>
>>> Thanks
>>> Joe
>>>
>>> On Wed, Jan 6, 2016 at 5:19 PM, Christopher Hamm
>>> <email@christopherhamm.com> wrote:
>>> > What am I doing wrong with hooking up my activemq jms get template? I
>>> put
>>> > stuff into the activeMQ and NIFI wont get it. Using 0.4.1.
>>> >
>>> > --
>>> > Sincerely,
>>> > Chris Hamm
>>> > (E) cehamm01@gmail.com
>>> > (Twitter) http://twitter.com/webhamm
>>> > (Linkedin) http://www.linkedin.com/in/chrishamm
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> Sincerely,
>> Chris Hamm
>> (E) cehamm01@gmail.com
>> (Twitter) http://twitter.com/webhamm
>> (Linkedin) http://www.linkedin.com/in/chrishamm
>>
>
>


-- 
Sincerely,
Chris Hamm
(E) cehamm01@gmail.com
(Twitter) http://twitter.com/webhamm
(Linkedin) http://www.linkedin.com/in/chrishamm

Mime
View raw message