nifi-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nicholas Hughes <nicholasmhughes.n...@gmail.com>
Subject Re: Empty Cluster Management Page
Date Mon, 12 Dec 2016 16:57:11 GMT
Thanks for pointing me in the right direction. I'll see what I can do to
get a more modern browser version in the enterprise.

-Nick


On Sun, Dec 11, 2016 at 5:06 PM, James Wing <jvwing@gmail.com> wrote:

> Browser compatibility is most likely the problem, Nick.  The cluster page
> uses the built-in Array.includes() method, which appears unsupported
> <https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/JavaScript/Reference/Global_Objects/Array/includes#Browser_compatibility>
> in your browsers.  It is certainly possible to patch a custom build of NiFi
> with a polyfill library.  But I'm not sure this is the only compatibility
> issue you will run into.
>
> Thanks,
>
> James
>
> On Sun, Dec 11, 2016 at 1:03 PM, Nicholas Hughes <
> nicholasmhughes.nifi@gmail.com> wrote:
>
>> Corporate mandated browser versions:
>>
>> Firefox 38.0.1
>> Internet Explorer 11.0.9600.18499
>>
>> Same result in both.
>>
>> -Nick
>>
>>
>> On Sun, Dec 11, 2016 at 3:58 PM, James Wing <jvwing@gmail.com> wrote:
>>
>>> Which browser and version are you using?
>>>
>>> On Sun, Dec 11, 2016 at 12:13 PM, Nicholas Hughes <
>>> nicholasmhughes.nifi@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> Each of the three objects in the nodes array has a roles attribute as
>>>> an array.
>>>>
>>>> -Nick
>>>>
>>>>
>>>> On Sun, Dec 11, 2016 at 2:51 PM, James Wing <jvwing@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>>> That sounds promising, that might explain the cluster window failing
>>>>> to display the nodes data.
>>>>>
>>>>> Can you check if in the cluster JSON response each node has an
>>>>> attribute called "roles" which is a javascript Array type?  I think it's
ok
>>>>> if it's an empty array like "[]", but it must be an array.
>>>>>
>>>>> James
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Sun, Dec 11, 2016 at 11:25 AM, Nicholas Hughes <
>>>>> nicholasmhughes.nifi@gmail.com> wrote:
>>>>>
>>>>>> I take that back... there is one:
>>>>>>
>>>>>> TypeError: y.roles.includes is not a function
>>>>>>
>>>>>> -Nick
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Sun, Dec 11, 2016 at 2:22 PM, Nicholas Hughes <
>>>>>> nicholasmhughes.nifi@gmail.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>>> James,
>>>>>>>
>>>>>>> I just have some 304 "not modified" codes. No errors.
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> ​
>>>>>>> -Nick
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On Sun, Dec 11, 2016 at 1:35 PM, James Wing <jvwing@gmail.com>
>>>>>>> wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>> Nick,
>>>>>>>>
>>>>>>>> Are there any errors shown in the Javascript console of your
>>>>>>>> browser developer tools?
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> Thanks,
>>>>>>>>
>>>>>>>> James
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Sun, Dec 11, 2016 at 8:49 AM, Nicholas Hughes <
>>>>>>>> nicholasmhughes.nifi@gmail.com> wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>>> I'm seeing some interesting behavior in a secured NiFi
cluster,
>>>>>>>>> and I can't seem to track down what authorization pieces
I might be missing.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> First, I'm the Initial Admin Identity... so I should
have access
>>>>>>>>> to view/modify "all the things" (or at least give myself
access to them if
>>>>>>>>> something is missing by default).
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> I stood up a three node HDF 2.0.1 cluster running Apache
NiFi
>>>>>>>>> 1.0.0 and all nodes seem to be connected (as shown on
the main UI screen):
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> ​
>>>>>>>>> ...and functioning properly in that changes on one UI
show up on
>>>>>>>>> the other nodes. However, I cannot obtain more information
about the
>>>>>>>>> cluster, such as the identity of the primary node,  because
the cluster
>>>>>>>>> management screen shows "Displaying 0 of" and no nodes
in the list:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> ​
>>>>>>>>> At first I thought this might be an authorization problem,
but
>>>>>>>>> further investigation using browser developer tools show
the API response
>>>>>>>>> is working just fine:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> ​
>>>>>>>>> ...which is pretty confusing. Does anybody have any idea
if I'm
>>>>>>>>> doing something wrong or if there was an issue in 1.0.0
which would cause
>>>>>>>>> this behavior?
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Thanks!
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Nick
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>

Mime
View raw message