nifi-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nicholas Hughes <nicholasmhughes.n...@gmail.com>
Subject Re: Empty Cluster Management Page
Date Sun, 11 Dec 2016 21:03:48 GMT
Corporate mandated browser versions:

Firefox 38.0.1
Internet Explorer 11.0.9600.18499

Same result in both.

-Nick


On Sun, Dec 11, 2016 at 3:58 PM, James Wing <jvwing@gmail.com> wrote:

> Which browser and version are you using?
>
> On Sun, Dec 11, 2016 at 12:13 PM, Nicholas Hughes <
> nicholasmhughes.nifi@gmail.com> wrote:
>
>> Each of the three objects in the nodes array has a roles attribute as an
>> array.
>>
>> -Nick
>>
>>
>> On Sun, Dec 11, 2016 at 2:51 PM, James Wing <jvwing@gmail.com> wrote:
>>
>>> That sounds promising, that might explain the cluster window failing to
>>> display the nodes data.
>>>
>>> Can you check if in the cluster JSON response each node has an attribute
>>> called "roles" which is a javascript Array type?  I think it's ok if it's
>>> an empty array like "[]", but it must be an array.
>>>
>>> James
>>>
>>>
>>> On Sun, Dec 11, 2016 at 11:25 AM, Nicholas Hughes <
>>> nicholasmhughes.nifi@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> I take that back... there is one:
>>>>
>>>> TypeError: y.roles.includes is not a function
>>>>
>>>> -Nick
>>>>
>>>>
>>>> On Sun, Dec 11, 2016 at 2:22 PM, Nicholas Hughes <
>>>> nicholasmhughes.nifi@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>>> James,
>>>>>
>>>>> I just have some 304 "not modified" codes. No errors.
>>>>>
>>>>>
>>>>> ​
>>>>> -Nick
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Sun, Dec 11, 2016 at 1:35 PM, James Wing <jvwing@gmail.com>
wrote:
>>>>>
>>>>>> Nick,
>>>>>>
>>>>>> Are there any errors shown in the Javascript console of your browser
>>>>>> developer tools?
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> Thanks,
>>>>>>
>>>>>> James
>>>>>>
>>>>>> On Sun, Dec 11, 2016 at 8:49 AM, Nicholas Hughes <
>>>>>> nicholasmhughes.nifi@gmail.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>>> I'm seeing some interesting behavior in a secured NiFi cluster,
and
>>>>>>> I can't seem to track down what authorization pieces I might
be missing.
>>>>>>>
>>>>>>> First, I'm the Initial Admin Identity... so I should have access
to
>>>>>>> view/modify "all the things" (or at least give myself access
to them if
>>>>>>> something is missing by default).
>>>>>>>
>>>>>>> I stood up a three node HDF 2.0.1 cluster running Apache NiFi
1.0.0
>>>>>>> and all nodes seem to be connected (as shown on the main UI screen):
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> ​
>>>>>>> ...and functioning properly in that changes on one UI show up
on the
>>>>>>> other nodes. However, I cannot obtain more information about
the cluster,
>>>>>>> such as the identity of the primary node,  because the cluster
management
>>>>>>> screen shows "Displaying 0 of" and no nodes in the list:
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> ​
>>>>>>> At first I thought this might be an authorization problem, but
>>>>>>> further investigation using browser developer tools show the
API response
>>>>>>> is working just fine:
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> ​
>>>>>>> ...which is pretty confusing. Does anybody have any idea if I'm
>>>>>>> doing something wrong or if there was an issue in 1.0.0 which
would cause
>>>>>>> this behavior?
>>>>>>>
>>>>>>> Thanks!
>>>>>>>
>>>>>>> Nick
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>

Mime
View raw message