nifi-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From James Wing <jvw...@gmail.com>
Subject Re: Empty Cluster Management Page
Date Sun, 11 Dec 2016 18:35:57 GMT
Nick,

Are there any errors shown in the Javascript console of your browser
developer tools?


Thanks,

James

On Sun, Dec 11, 2016 at 8:49 AM, Nicholas Hughes <
nicholasmhughes.nifi@gmail.com> wrote:

> I'm seeing some interesting behavior in a secured NiFi cluster, and I
> can't seem to track down what authorization pieces I might be missing.
>
> First, I'm the Initial Admin Identity... so I should have access to
> view/modify "all the things" (or at least give myself access to them if
> something is missing by default).
>
> I stood up a three node HDF 2.0.1 cluster running Apache NiFi 1.0.0 and
> all nodes seem to be connected (as shown on the main UI screen):
>
>
> ​
> ...and functioning properly in that changes on one UI show up on the other
> nodes. However, I cannot obtain more information about the cluster, such as
> the identity of the primary node,  because the cluster management screen
> shows "Displaying 0 of" and no nodes in the list:
>
>
> ​
> At first I thought this might be an authorization problem, but further
> investigation using browser developer tools show the API response is
> working just fine:
>
>
> ​
> ...which is pretty confusing. Does anybody have any idea if I'm doing
> something wrong or if there was an issue in 1.0.0 which would cause this
> behavior?
>
> Thanks!
>
> Nick
>
>
>

Mime
View raw message