nutch-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bartosz Gadzimski <bartek...@o2.pl>
Subject Re: login failed exception
Date Fri, 10 Apr 2009 12:06:03 GMT
Hello,

I am not sure if it's the case but you should try to add whoami to your 
windows box.

for example for windows xp and sp2:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=49AE8576-9BB9-4126-9761-BA8011FABF38&displaylang=en


Thanks,
Bartosz

Frank McCown pisze:
> I've been running 0.9 in Eclipse on Windows for some time, and I was
> successful in running the NutchBean from version 1.0 in Eclipse, but
> the crawler gave me the same exception as it gave this individual.
> Maybe there's something else I'm overlooking, but I followed the
> Tutorial at
>
> http://wiki.apache.org/nutch/RunNutchInEclipse0.9
>
> to a T.  I'll keep working on it though.
>
> Frank
>
>
> 2009/4/10 Bartosz Gadzimski <bartek--g@o2.pl>:
>   
>> fmccown pisze:
>>     
>>> You must run Nutch's crawler using cygwin on Windows since cygwin has the
>>> whoami program.  If you run it from Eclipse on Windows, it can't use
>>> cygwin's whoami program and will fail with the exceptions you saw.  This
>>> is
>>> an unfortunately design decision in Hadoop which makes anything after
>>> version 9.0 not work in Eclipse on Windows.
>>>
>>>
>>>       
>> It's not true, please look at
>> http://wiki.apache.org/nutch/RunNutchInEclipse0.9
>>
>> I am using nutch 1.0 with eclipse on windows with no problems.
>>
>> Thanks,
>> Bartosz
>>
>>     
>
>
>
>   


Mime
View raw message