nutch-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jqq <redwins...@gmail.com>
Subject Re: Searching multiple indexes with Nutch-2 servers,0 segments
Date Fri, 08 May 2009 01:47:10 GMT
Thank you very much! According to your method, the problem has been
resolved.

2009/5/4 Andrzej Bialecki <ab@getopt.org>

> jqq wrote:
>
>> Thanks. But I did not make any configuration in hadoop-site.xml. In
>> addition,  i set fs.default.name <http://fs.default.name> property:
>>         <name>fs.default.name <http://fs.default.name></name>
>>          <value>local</value>
>>
>> started the search servers and tomat, I still got any search results,
>> tomcat's log is:
>>  DistributedSearch- Querying segments from search servers...
>>  DistributedSearch- STATS:*2 servers,0 segments*.
>>
>
> This indicates that the problem is on the server side, i.e. servers can't
> find any usable segments. Ah, I think I know what's going on - only now I
> spotted the /cygdrive path in your example. Please use the Windows names for
> these paths, i.e. use "e:\crawl" (in quotes, or use double backslashes to
> escape single backslashes).
>
>
>
> --
> Best regards,
> Andrzej Bialecki     <><
>  ___. ___ ___ ___ _ _   __________________________________
> [__ || __|__/|__||\/|  Information Retrieval, Semantic Web
> ___|||__||  \|  ||  |  Embedded Unix, System Integration
> http://www.sigram.com  Contact: info at sigram dot com
>
>

Mime
View raw message