Hi all,

Does anyone know why TestNodeWalker keeps failing
for the last couple of days?

I can reproduce the error in my computer; test log looks like
this:

Testsuite: org.apache.nutch.util.TestNodeWalker
Tests run: 1, Failures: 1, Errors: 0, Time elapsed: 1.101 sec
------------- Standard Error -----------------
java.io.IOException: Server returned HTTP response code: 503 for URL: http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd
    at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream(HttpURLConnection.java:1241)
    at org.apache.xerces.impl.XMLEntityManager.setupCurrentEntity(Unknown Source)
    at org.apache.xerces.impl.XMLEntityManager.startEntity(Unknown Source)
    at org.apache.xerces.impl.XMLEntityManager.startDTDEntity(Unknown Source)
    at org.apache.xerces.impl.XMLDTDScannerImpl.setInputSource(Unknown Source)
    at org.apache.xerces.impl.XMLDocumentScannerImpl$DTDDispatcher.dispatch(Unknown Source)
    at org.apache.xerces.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl.scanDocument(Unknown Source)
    at org.apache.xerces.parsers.XML11Configuration.parse(Unknown Source)
    at org.apache.xerces.parsers.XML11Configuration.parse(Unknown Source)
    at org.apache.xerces.parsers.XMLParser.parse(Unknown Source)
    at org.apache.xerces.parsers.DOMParser.parse(Unknown Source)
    at org.apache.nutch.util.TestNodeWalker.testSkipChildren(TestNodeWalker.java:63)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
    at junit.framework.TestCase.runTest(TestCase.java:154)
    at junit.framework.TestCase.runBare(TestCase.java:127)
    at junit.framework.TestResult$1.protect(TestResult.java:106)
    at junit.framework.TestResult.runProtected(TestResult.java:124)
    at junit.framework.TestResult.run(TestResult.java:109)
    at junit.framework.TestCase.run(TestCase.java:118)
    at junit.framework.TestSuite.runTest(TestSuite.java:208)
    at junit.framework.TestSuite.run(TestSuite.java:203)
    at org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.JUnitTestRunner.run(JUnitTestRunner.java:421)
    at org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.JUnitTestRunner.launch(JUnitTestRunner.java:912)
    at org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.JUnitTestRunner.main(JUnitTestRunner.java:766)
------------- ---------------- ---------------

Testcase: testSkipChildren took 1.095 sec
    FAILED
UL Content can NOT be found in the node
junit.framework.AssertionFailedError: UL Content can NOT be found in the node
    at org.apache.nutch.util.TestNodeWalker.testSkipChildren(TestNodeWalker.java:79)

I have no idea why we get a 503 there?

--
Doğacan Güney