nutch-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Talat Uyarer <ta...@uyarer.com>
Subject Re: Problem in trunk in regards to the protocol-http/src/test plugin
Date Wed, 01 Oct 2014 13:08:51 GMT
Just only apply patch in NUTCH-1164. If there is no problem. I can commit
it on same issue. If you find a problem, I will create separate issue.
Now Creting new issue looks unnecessary.

2014-10-01 16:02 GMT+03:00 Nima Falaki <nfalaki@popsugar.com>:

> Yes, I would, should I create a bug in Jira and assign to myself?
>
> On Wed, Oct 1, 2014 at 5:58 AM, Talat Uyarer <talat@uyarer.com> wrote:
>
>> Thanks for attention. We sent only to 2.x branch. We should port to
>> trunk. Do you want to do this ?
>>
>> 2014-10-01 15:55 GMT+03:00 Nima Falaki <nfalaki@popsugar.com>:
>>
>>> I am on trunk.
>>> On Oct 1, 2014 5:46 AM, "Talat Uyarer" <talat@uyarer.com> wrote:
>>>
>>>> Hi Nima,
>>>>
>>>> Which version of Nutch do you use  ? In 2.x branch this test committed.
>>>> [1]
>>>>
>>>> [1] https://issues.apache.org/jira/browse/NUTCH-1164
>>>>
>>>> Talat
>>>>
>>>> 2014-10-01 2:20 GMT+03:00 Nima Falaki <nfalaki@popsugar.com>:
>>>>
>>>>> Hello everyone:
>>>>>
>>>>> I noticed there is a bug in the build.xml file which is in the
>>>>> NUTCH_HOME directory of trunk. If you go to the
>>>>> NUTCH_HOME/src/plugin/protocol-http/src directory you will notice there
is
>>>>> no test package there. But if you notice the build.xml file in NUTCH_HOME,
>>>>> you will see the following entry under <target eclipse>
>>>>>
>>>>> -<source path="${plugins.dir}/protocol-http/src/test/" />
>>>>>
>>>>> This results in the following error in the eclipse environment error
>>>>>
>>>>> Project 'nutch' is missing required source folder:
>>>>> 'src/plugin/protocol-http/src/test/' nutch Build path Build Path
>>>>> Problem
>>>>> I have attached my build.xml file which solves this problem by
>>>>> commenting out the above entry (and solves the problem).
>>>>>
>>>>> Does anyone else get this problem? Or is it just me. My build.xml
>>>>> should solve this problem. Can a committer check this in?
>>>>> --
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> Nima Falaki
>>>>> Software Engineer
>>>>> nfalaki@popsugar.com
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> Talat UYARER
>>>> Websitesi: http://talat.uyarer.com
>>>> Twitter: http://twitter.com/talatuyarer
>>>> Linkedin: http://tr.linkedin.com/pub/talat-uyarer/10/142/304
>>>>
>>>
>>
>>
>> --
>> Talat UYARER
>> Websitesi: http://talat.uyarer.com
>> Twitter: http://twitter.com/talatuyarer
>> Linkedin: http://tr.linkedin.com/pub/talat-uyarer/10/142/304
>>
>
>
>
> --
>
>
>
> Nima Falaki
> Software Engineer
> nfalaki@popsugar.com
>
>


-- 
Talat UYARER
Websitesi: http://talat.uyarer.com
Twitter: http://twitter.com/talatuyarer
Linkedin: http://tr.linkedin.com/pub/talat-uyarer/10/142/304

Mime
View raw message