nutch-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sebastian Nagel <wastl.na...@googlemail.com>
Subject Re: Jenkins build failures after git migration
Date Wed, 20 Apr 2016 22:09:09 GMT
Thanks, the path to JUnit result files and Javadoc is fixed now.
Jenkins builds (1.x and 2.x) are back to normal.

Sebastian

On 04/18/2016 05:56 PM, Mattmann, Chris A (3980) wrote:
> Hey Seb, I’ll also take a look. @Lewis could potentially help here
> too. Lewis any time to scope?
> 
> 
> ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
> Chris Mattmann, Ph.D.
> Chief Architect
> Instrument Software and Science Data Systems Section (398)
> NASA Jet Propulsion Laboratory Pasadena, CA 91109 USA
> Office: 168-519, Mailstop: 168-527
> Email: chris.a.mattmann@nasa.gov
> WWW:  http://sunset.usc.edu/~mattmann/
> ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
> Director, Information Retrieval and Data Science Group (IRDS)
> Adjunct Associate Professor, Computer Science Department
> University of Southern California, Los Angeles, CA 90089 USA
> WWW: http://irds.usc.edu/
> ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> On 4/18/16, 4:40 AM, "Sebastian Nagel" <wastl.nagel@googlemail.com> wrote:
> 
>> Hi,
>>
>> the last successful builds for both branches
>> https://builds.apache.org/job/Nutch-trunk/
>> https://builds.apache.org/job/Nutch-nutchgora/
>> were in February before the svn to git migration.
>>
>> The reason is probably a changed path to the build workspace.
>> When comparing the logs
>> https://builds.apache.org/job/Nutch-trunk/3356/consoleText
>> and
>> https://builds.apache.org/job/Nutch-trunk/3360/consoleText
>>
>> (3356, svn)
>>  Buildfile: /home/jenkins/jenkins-slave/workspace/Nutch-trunk/trunk/build.xml
>>
>> (3360, git)
>> Buildfile: /home/jenkins/jenkins-slave/workspace/Nutch-trunk/build.xml
>>
>> Although the ant build succeeds, the XML test reports are not found which causes
>> the build to be marked as failed:
>>
>> (3360, git)
>> BUILD SUCCESSFUL
>> Total time: 12 minutes 37 seconds
>> [xUnit] [INFO] - Starting to record.
>> [xUnit] [INFO] - Processing JUnit
>> [xUnit] [INFO] - [JUnit] - No test report file(s) were found with the pattern
>> 'trunk/build/test/TEST-*.xml' relative to '/home/jenkins/jenkins-slave/workspace/Nutch-trunk'
for
>> the testing framework 'JUnit'.  Did you enter a pattern relative to the correct directory?
 Did you
>> generate the result report(s) for 'JUnit'?
>> ...
>> Finished: FAILURE
>>
>>
>> Does anyone know how to fix this?
>> I could dig into it later today or tomorrow.
>>
>> Thanks,
>> Sebastian


Mime
View raw message