nutch-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Mattmann, Chris A (3980)" <chris.a.mattm...@jpl.nasa.gov>
Subject Re: Jenkins build failures after git migration
Date Mon, 18 Apr 2016 15:56:19 GMT
Hey Seb, I’ll also take a look. @Lewis could potentially help here
too. Lewis any time to scope?


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Chris Mattmann, Ph.D.
Chief Architect
Instrument Software and Science Data Systems Section (398)
NASA Jet Propulsion Laboratory Pasadena, CA 91109 USA
Office: 168-519, Mailstop: 168-527
Email: chris.a.mattmann@nasa.gov
WWW:  http://sunset.usc.edu/~mattmann/
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Director, Information Retrieval and Data Science Group (IRDS)
Adjunct Associate Professor, Computer Science Department
University of Southern California, Los Angeles, CA 90089 USA
WWW: http://irds.usc.edu/
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++










On 4/18/16, 4:40 AM, "Sebastian Nagel" <wastl.nagel@googlemail.com> wrote:

>Hi,
>
>the last successful builds for both branches
> https://builds.apache.org/job/Nutch-trunk/
> https://builds.apache.org/job/Nutch-nutchgora/
>were in February before the svn to git migration.
>
>The reason is probably a changed path to the build workspace.
>When comparing the logs
> https://builds.apache.org/job/Nutch-trunk/3356/consoleText
>and
> https://builds.apache.org/job/Nutch-trunk/3360/consoleText
>
>(3356, svn)
>  Buildfile: /home/jenkins/jenkins-slave/workspace/Nutch-trunk/trunk/build.xml
>
>(3360, git)
> Buildfile: /home/jenkins/jenkins-slave/workspace/Nutch-trunk/build.xml
>
>Although the ant build succeeds, the XML test reports are not found which causes
>the build to be marked as failed:
>
>(3360, git)
>BUILD SUCCESSFUL
>Total time: 12 minutes 37 seconds
>[xUnit] [INFO] - Starting to record.
>[xUnit] [INFO] - Processing JUnit
>[xUnit] [INFO] - [JUnit] - No test report file(s) were found with the pattern
>'trunk/build/test/TEST-*.xml' relative to '/home/jenkins/jenkins-slave/workspace/Nutch-trunk'
for
>the testing framework 'JUnit'.  Did you enter a pattern relative to the correct directory?
 Did you
>generate the result report(s) for 'JUnit'?
>...
>Finished: FAILURE
>
>
>Does anyone know how to fix this?
>I could dig into it later today or tomorrow.
>
>Thanks,
>Sebastian
Mime
View raw message