ode-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jan Loewe <jlo...@cs.tu-berlin.de>
Subject Re: Build Problem
Date Tue, 23 Jan 2007 12:24:33 GMT
Hi Alex,

I can confirm that this issue is solved. But it appears again while
install'ing bpel-runtime. I changed the pom.xml to use maven-apt-plugin
1.0.8 like you did for JACOB and it compiles. At axis2-war exists a
similar problem with maven-war-plugin 2.0.2. I forced the use of 2.0.1
and it works.

I then manually mvn install'ed distro-axis2 (it is not built
automatically like mentioned on the documentation page "Getting Ode", is
it?), unpacked the distro-axis2-2.0-SNAPSHOT.tar.gz and deployed
ode.war:

Unable to create DB connection: SQL Exception: Database
'/home/tomcat/apache-tomcat-5.5.20/webapps/ode/WEB-INF/hibdb/data' not
found.

I first copied the hibdb directory from webapps/ode (where it was) to
webapps/ode/WEB-INF and got the following error:

org.apache.openjpa.persistence.ArgumentException: SQL Exception: Table
'STORE_PROC_TO_PROP' does not exist.

I then thought to myself: hibdb sounds like hibernate where it should be
OpenJBA. So I copied jpadb from webapps/ode over
webapps/ode/WEB-INF/hibdb and see - it works.

But now while using the test processes I get the error described by
Guillaume in the NPE thread.

regards,
Jan

Am Montag, den 22.01.2007, 09:10 -0800 schrieb Alex Boisvert:
> I've forced the use of maven-apt-plugin 1.0.8 (instead of 1.0.9) and this
> appears to fix the problem.   Let me know if you still have build issues.
> 
> alex
> 
> On 1/22/07, Alex Boisvert <boisvert@intalio.com> wrote:
> >
> > I was able to reproduce this problem after wiping my local repository.
> > Looks like a maven-apt-plugin update broke the build.   I'll look into this.
> >
> > alex
> >
> >
> > On 1/22/07, Jiang Liu <S3075163@student.rmit.edu.au> wrote:
> > >
> > > Hi Jan
> > > I have the same problem 2 days ago and still unable to deploy it. As one
> > > reply from the group: try harder for Maven, then....
> > >
> > > -----Original Message-----
> > > From: Jan Loewe < jloewe@cs.tu-berlin.de>
> > > To: ode-dev@incubator.apache.org
> > > Date: Mon, 22 Jan 2007 14:08:23 +0100
> > > Subject: Build Problem
> > >
> > > Hi there,
> > >
> > > I tried to build ODE as mentioned, this is what I get:
> > >
> > > [INFO]
> > >
> > > ----------------------------------------------------------------------------
> > > [INFO] Building ODE :: Java Concurrent Objects (JACOB)
> > > [INFO]    task-segment: [install]
> > > [INFO]
> > > ----------------------------------------------------------------------------
> > >
> > > Downloading:
> > > http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository/org/apache/myfaces/tobago/maven-apt-plugin/1.0.9/maven-apt-plugin-1.0.9.pom
> > >
> > > -----------------------------------------------------
> > > this realm =
> > > app0.child-container[org.apache.myfaces.tobago:maven-apt-plugin]
> > > urls[0] =
> > > file:/home/jan/.m2/repository/org/apache/myfaces/tobago/maven-apt-plugin/1.0.9/maven-
> > > apt-plugin-1.0.9.jar
> > > Number of imports: 0
> > >
> > >
> > > this realm = plexus.core.maven
> > > urls[0] =
> > > file:/home/jan/temp/maven-2.0.4/lib/maven-plugin-descriptor-2.0.4.jar
> > > urls[1] = file:/home/jan/temp/maven-2.0.4/lib/jsch- 0.1.24.jar
> > > urls[2] =
> > > file:/home/jan/temp/maven-2.0.4/lib/plexus-
> > > interactivity-api-1.0-alpha-4.jar
> > > urls[3] =
> > > file:/home/jan/temp/maven-2.0.4/lib/maven-error-diagnostics-2.0.4.jar
> > > urls[4] = file:/home/jan/temp/maven- 2.0.4/lib/wagon-ssh-1.0-alpha-7.jar
> > > urls[5] =
> > > -----------------------------
> > > Jiang Liu
> > > Student Number: 3075163
> > > CS/Yallara Name: ljiang
> > >
> >
> >


Mime
View raw message