ode-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Raja Balasubramanian (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Updated: (ODE-96) Using Ode with Oracle - Not reponding
Date Mon, 05 Feb 2007 21:09:05 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ODE-96?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Raja Balasubramanian updated ODE-96:
------------------------------------

    Attachment: oracle_locks.log

Oracle database lock query result.

> Using Ode with Oracle - Not reponding
> -------------------------------------
>
>                 Key: ODE-96
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ODE-96
>             Project: Ode
>          Issue Type: Bug
>          Components: BPEL Runtime
>    Affects Versions: incubator-1
>         Environment: ODE Deployed under Geronimo, using Oracle as Database
>            Reporter: Raja Balasubramanian
>         Attachments: geronimo_execution.log, oracle_locks.log, Test17.zip
>
>
> I have Ode deployed under Geronimo 1.1.1 and Oracle 10gR2. Using ojdbc14.jar, created
Database pool under Geronimo and configured Ode to use this Connection. 
> Ode deployment went through without problem. Deployed a process (created using Intalio
BPMN Designer) also without problem. 
> When i invoke the process, through Axis2 client, Ode started to execute the process and
not returning the result to the client.
> The Bpel process invokes a webservice in another machine. The web service call went through
without problem, but not receiving the data back from the web service call. Attaching the
geronimo console log, database log and my Bpel process.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message