ode-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sajith Kariyawasam <saj...@gmail.com>
Subject Re: Fwd: What are tables being updated when ODE processes executed
Date Mon, 24 Oct 2011 22:23:11 GMT
phew..!! Finally i was able to persist process data., [?]

I have missed the "ode-axis2.properties" file ..  [?]

Thanks all for the clues..

On Mon, Oct 3, 2011 at 4:31 PM, Tammo van Lessen <tvanlessen@gmail.com>wrote:

> Do you have any cleanup rules enabled? If clean up is enabled, it will
> remove all messages and process instance entries for completed instances
> from the database.
>
> Tammo
>
> On 03.10.2011 10:57, Sajith Kariyawasam wrote:
> > ---------- Forwarded message ----------
> > From: Sajith Kariyawasam <sajhak@gmail.com>
> > Date: Sun, Oct 2, 2011 at 1:48 PM
> > Subject: What are tables being updated when ODE processes executed
> > To: user <user@ode.apache.org>
> >
> >
> > Hi all,
> >
> > I would like to know what are the tables being updated / inserted, when
> an
> > ODE process is executed.
> >
> > I executed 3 example processes, which comes with the distribution
> > (Helloworld2, Dynamic Partner and Magic Session)
> >
> > I got the following 3 messages as the responses, respectively. (By
> looking
> > at the response message OK string, i guess the executions were succesful)
> >
> > *WARN - 2011-10-01 12:40:44,891 -
> > <org.apache.commons.httpclient.HttpMethodBase> Going to buffer response
> body
> > of large or unknown size. Using getResponseBodyAsStream instead is
> > recommended.*
> > *<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><soapenv:Envelope xmlns:soapenv="
> > http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/
> "><soapenv:Body><odens:helloResponse
> > xmlns:odens="http://ode/bpel/unit-test.wsdl"><TestPart xmlns:SOAP-ENV="
> > http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:ns1="
> > http://ode/bpel/unit-test.wsdl">Hello
> > World</TestPart></odens:helloResponse></soapenv:Body></soapenv:Envelope>*
> >
> >
> > *WARN - 2011-10-01 13:29:30,751 -
> > <org.apache.commons.httpclient.HttpMethodBase> Going to buffer response
> body
> > of large or unknown size. Using getResponseBodyAsStream instead is
> > recommended.*
> > *<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><soapenv:Envelope xmlns:soapenv="
> > http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"><soapenv:Body><result xmlns="
> > http://ode/bpel/unit-test.wsdl
> > ">OK</result></soapenv:Body></soapenv:Envelope>*
> >
> >
> >
> > WARN - 2011-10-02 13:15:57,013 -
> > <org.apache.commons.httpclient.HttpMethodBase> Going to buffer response
> body
> > of large or unknown size. Using getResponseBodyAsStream instead is
> > recommended.
> > <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><soapenv:Envelope xmlns:soapenv="
> > http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"><soapenv:Body><result xmlns="
> > http://ode/bpel/unit-test.wsdl
> > ">OK</result></soapenv:Body></soapenv:Envelope>
> >
> >
> >
> >
> >  But my wonder is that, there was no database records inserted. I made
> > DynaicPartner process as persistent, setting in-memory property to
> > false. (in WEB-INF/processes/DynPartner/deploy.xml)
> >
> >        * <process name="resp:DynPartnerResponder">*
> > * <in-memory>false</in-memory>*
> > *                <type>resp:DynPartnerResponder</type>*
> > * <provide partnerLink="mainPartnerLink">*
> > * <service name="rws:DynResponderService" port="DynResponderPort"/>*
> > * </provide>*
> > * </process>*
> > *
> > *
> > But still, no records in the database were found ...
> >
> > Could anybody help me on this?
> >
> > Thanks in advance
>
> --
> Tammo van Lessen - http://www.taval.de
>



-- 
Best Regards
Sajith

Mime
  • Unnamed multipart/related (inline, None, 0 bytes)
View raw message