ode-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hudson (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (ODE-960) Attribute of a xml element is missing after an <assign/> a value for that xml element
Date Sat, 14 Sep 2013 12:29:52 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/ODE-960?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13767476#comment-13767476
] 

Hudson commented on ODE-960:
----------------------------

SUCCESS: Integrated in ODE-trunk-jdk6 #750 (See [https://builds.apache.org/job/ODE-trunk-jdk6/750/])
fixing ODE-960, thanks Denis for the patch! (vanto: rev 8bf25e167c1402ed7e1f58a88bb4e92b0c1f8dcd)
* bpel-runtime/src/main/java/org/apache/ode/bpel/runtime/ASSIGN.java

                
> Attribute of a xml element is missing after an <assign/> a value for that xml element
> -------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ODE-960
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ODE-960
>             Project: ODE
>          Issue Type: Bug
>          Components: BPEL Runtime
>    Affects Versions: 1.3.5, 1.4
>         Environment: ode-axis2-war-1.4-SNAPSHOT
>            Reporter: Denis Weerasiri
>            Assignee: Sathwik Bantwal Premakumar
>              Labels: patch
>             Fix For: 1.3.6, 1.4
>
>         Attachments: ODE-960.patch, testXPathAttribute.zip
>
>
> How to reproduce the issue: 
> 1. Deploy the attached testXPathAttribute.zip 
> 2. Invoke it with 
> <body> 
>    <p:testProcessRequest xmlns:p="http://eclipse.org/bpel/sample"> 
>       <p:input>1</p:input> 
>    </p:testProcessRequest> 
> </body> 
> 3. Check the variable value of "extPLRequest" 
> 4. It should have been something like 
> <message> 
>    <parameters> 
>       <getRewardTransRecord xmlns="http://ws.wso2.org/dataservice" testAttribute="testAttributeValue">

>          <ns1:userIdin testUserIdAttribute="testValue" xmlns:ns1="http://ws.wso2.org/dataservice">1</ns1:userIdin>

>          <ns1:countIn xmlns:ns1="http://ws.wso2.org/dataservice">9</ns1:countIn>

>       </getRewardTransRecord> 
>    </parameters> 
> </message> 
> But the real value is 
> <message> 
>    <parameters> 
>       <getRewardTransRecord xmlns="http://ws.wso2.org/dataservice" testAttribute="testAttributeValue">

>          <ns1:userIdin xmlns:ns1="http://ws.wso2.org/dataservice">1</ns1:userIdin>

>          <ns1:countIn xmlns:ns1="http://ws.wso2.org/dataservice">9</ns1:countIn>

>       </getRewardTransRecord> 
>    </parameters> 
> </message> 
> So the attribute is missing. 
> Regards, 
> Denis Weerasiri 

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message