ode-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sathwik B P <sathwik...@gmail.com>
Subject Re: no new deploys, with ode+mysql
Date Thu, 30 Jan 2014 08:40:38 GMT
Kindly follow the instructions if you want a packaged deployment.
Apache ODE Tomcat Bundle <https://github.com/vanto/apache-ode-tomcat-bundle>:
Build script that creates a fully configured bundle with Tomcat 7, Apache
ODE, Hibernate and Bitronix.



On Thu, Jan 30, 2014 at 12:50 AM, gabriel <gabriel.estivales@gmail.com>wrote:

> hi friends, pleasure to greet you.
>
> I'm new in ode.
>
> i can deploy somes process using embed derby db, but when i try to point
> ode
> persistence to mysql, without errors, my processes disappears, and new
> process can't deployed.
>
> i'm ussing bellow configuration:
>
> <Context path="/ode" docBase="ode" debug="5" reloadable="true"
> crossContext="true">
>     <Resource name="jdbc/ODEDB" auth="Container"
> type="javax.sql.DataSource"
>         maxActive="100" maxIdle="30" maxWait="10000"
>         username="root" password="pass"
> driverClassName="com.mysql.jdbc.Driver"
>         url="jdbc:mysql://localhost:3306/ode?autoReconnect=true"/>
> </Context>
>
> in server.xml->host
>
> ode database exist, schema with: ode-1.3.4-jpa-mysql55.sql
>
> , and
>
> ode-axis2.db.mode=EXTERNAL
> ode-axis2.db.ext.dataSource=java:comp/env/jdbc/ODEDB
>
> in ode-axis2.properties under webapps/ode/WEB-INF/conf
>
> i restart catalina without errors/problems
>
> catalina.out don't say me any error/trouble. when i restart tomcat, the
> logs
> don't reports no ode services starts.
>
> any idea can help me?
>
> tomcat 7.0.4, mysql 5.5, ubuntu 12.04, openjdk7.
>
> i hope your response. best regards friends!
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://apache-ode.996305.n3.nabble.com/no-new-deploys-with-ode-mysql-tp17020.html
> Sent from the Apache Ode Dev mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message