ode-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sathwik B P <sathwik...@gmail.com>
Subject Re: no new deploys, with ode+mysql
Date Thu, 30 Jan 2014 16:31:53 GMT
Hi Gabriel,

I don't understand what are you trying to do.

If you are trying to migrate from 1.3.2 to 1.3.6

Kindly follow the database migration first
http://ode.apache.org/upgrading-ode.html

Then you need to use a TM instead of configuring a datasource in tomcat as
suggested in the link that I have shared.

Kindly create separate posts for different problems.


On Thu, Jan 30, 2014 at 9:40 PM, gabriel <gabriel.estivales@gmail.com>wrote:

> dear ODERes
>
> trying with mysql 5.5, tomcat7 and ODE 1.3.2 (with respective schema) works
> fine.
>
> I suspects that problem is in 1.3.6 version of ODE.
>
> additional information: from 1.3.2 to 1.3.6, pmapi doesn't work exactly,
> e.g.:
>
> calling listInstances, from php code with:
>
>
>     $parameters = array(
>         'filter'=>'status=ACTIVE iid='.(string)$pid,
>         'order'=>'',
>         'limit'=>'99999');
>
> works fine in 1.3.6, but in 1.3.2, it results with the follow error:
> java.lang.NumberFormatException: For input string: "status=ACTIVE; iid=251"
>
> some ideas?
>
> i hope 1.3.6 version can work with mysql soon!
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://apache-ode.996305.n3.nabble.com/no-new-deploys-with-ode-mysql-tp17020p17023.html
> Sent from the Apache Ode Dev mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message