openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Herbert Dürr <...@apache.org>
Subject Re: [IMPORTANT, DISCUSS]: no migration/use of former user profile with AOO 4.0
Date Fri, 18 Jan 2013 08:22:29 GMT
On 18.01.2013 04:05, Rob Weir wrote:
> On Thu, Jan 17, 2013 at 2:55 AM, Oliver-Rainer Wittmann
> <orwittmann@googlemail.com> wrote:
>> I now have an user profile which causes constantly crashes.
>> It had been "created" on a Windows 7 machine where I had OOo 3.3, AOO 3.4
>> and now AOO 3.4.1 installed.
>> I did not remember what I did in step #2, but it was very little - I think.
>>
>> I am now ready to debug the crash. It happens somehow when trying to access
>> certain installed extensions. This is just the first glance. Thus, do not
>> nail me down on it, when I find out that it is something else ;-)
>>
>> I keep you informed.
>>
> [...]
>
> Do you (or anyone else) have a Bugzilla issue you want to use for
> this?  We have quite a few reports on this issue and I'd like to start
> closing them out as duplicates of a root issue.
>
> If no one has a good one, I can pick one at random.

I suggest to use https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=121625 
"Tracking issue for AOO 3.4 startup related crashes" for this. Please 
beware that we are not yet really sure that all these crashes have the 
same root cause, so I suggest to wait with closing them as duplicates 
until we have a better understanding of the underlying problems.

Herbert

Mime
View raw message