openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hagar Delest <hagar.del...@laposte.net>
Subject Re: Blog, forums and extension sites down
Date Wed, 24 Jul 2013 20:15:48 GMT
For the record, forums still down (9 hrs now).
This and the signature with the new string 4.0.0 (and 4* to cover future releases) need a
quick fix.

Hagar


Le 24/07/2013 17:39, Roberto Galoppini a écrit :

> 2013/7/24 Rory O'Farrell <ofarrwrk@iol.ie>
>
>> On Wed, 24 Jul 2013 16:33:13 +0200
>> Roberto Galoppini <roberto.galoppini@gmail.com> wrote:
>>
>>> 2013/7/24 Ricardo Berlasso <rgb.mldc@gmail.com>
>>>
>>>> Checking on http://monitoring.apache.org/status/ I can only see the
>> blog
>>>> in
>>>> red, but the forums, which are in green there, do not work:
>>>>
>>>> General Error
>>>> SQL ERROR [ mysqli ]
>>>>
>>>> Too many connections [1040]
>>>>
>>>> An sql error occurred while fetching this page. Please contact an
>>>> administrator if this problem persists.
>>>>
>>>>
>>>> The extension site gives
>>>>
>>>> Error
>>>> The website encountered an unexpected error. Please try again later.
>>>> Error message
>>>> PDOException: SQLSTATE[42000] [1226] User 'a689097admin' has exceeded
>> the
>>>> 'max_user_connections' resource (current value: 100) in
>>>> lock_may_be_available() (line 167 of
>>>> /home/project-web/aoo-extensions/htdocs/includes/lock.inc).
>>>>
>>>
>>> Our MySQL server was unable to serve additional requests, and we
>> restarted
>>> the server and cleaned the cache table. While our caching system is
>>> rebuilding it might be slow.
>>>
>>> We are now investigating the root cause, that seems to be related to an
>>> application issue. We'll keep monitoring the system while working on
>> fixing
>>> such issue.
>>>
>>> Roberto
>>>
>>
>> It would be of interest (but irrelevant to the immediate problem) to know
>> if the server failure was due to a peak or overload possibly arising from
>> the AOO4.0 release.
>>
>
> We found and fixed the problem that was causing AOOE and then AOOT to stop
> working. Actually the extra traffic makes it happen faster, but it wasn't
> the root cause.
>
> Roberto
>
>
>
>>
>> --
>> Rory O'Farrell <ofarrwrk@iol.ie>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
>> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>>
>>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message