openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave Fisher <dave2w...@comcast.net>
Subject Re: [WWW]Forum landing page
Date Sat, 20 Jul 2013 21:04:24 GMT

On Jul 20, 2013, at 12:39 PM, Andrea Pescetti wrote:

> On 16/07/2013 Ricardo Berlasso wrote:
>> 2013/1/13 RGB ES<rgb.mldc@gmail.com>
>>> The forum landing page still have the incubator logo:
>>> http://forum.openoffice.org/
>>> I think it needs to be replaced by the Apache logo.
>> Anyone working on this? It will be perfect if the page is fixed before 4.0
>> release.
> 
> I have access to that machine and I prepared the files there, but I don't have enough
privileges to actually put them online.
> 
> It is enough that someone with sudo access to ooo-forums.apache.org runs:
> $ sudo cp /home/pescetti/www/apache-logo.png /var/www/
> $ sudo cp /home/pescetti/www/index.php /var/www/
> to fix it (then the files owner can be set as it is now, www-data:www-data for the PNG
file and www-data:phpbb for the PHP file).
> 
> If someone wants to provide a 300x100 pixels replacement for
> http://forum.openoffice.org/forum-logo.png
> I can make it available on that machine too if this helps as an intermediate step.

IRC with asfinfra.

Don't forget to remove the disclaimer too.

Regards,
Dave

> 
> Regards,
>  Andrea.
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message