openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "F C. Costero" <fjcc.apa...@gmail.com>
Subject Re: Three possible issues in AOO 4.0 en_UK
Date Wed, 24 Jul 2013 00:34:25 GMT
The volunteers at the user forum (
http://forum.openoffice.org/en/forum/index.php for support in English)
would be happy to help. You can upload the file there if it is under 128 KB.
Best regards,
Francis


On Tue, Jul 23, 2013 at 6:06 PM, Marco A.G.Pinto <
marcoagpinto@mail.telepac.pt> wrote:

>  Hello!!!
>
> I have installed version 4.0 selecting the checkbox to remove old versions.
>
> I also installed the Portuguese dictionary, the US dictionary (mini-geek)
> and the LanguageTool (developer) extension.
>
> When I rebooted my Windows 8 Pro x64, when it was reaching the screen
> before the login screen, I got a blue screen saying an error has occurred
> and that Windows needed to restart.
>
> I have tried using the US dictionary, but when I right click in the status
> bar at the bottom of AOO where the language is, there is no "US", only
> "Portuguese (Portugal)", UK and a few choices to not check spelling.
>
> I also tried opening a .RTF file with lots of highlight colours in the
> words and the colours are gone. But I tried this with 3.4.1 and there it
> happened as well. Where can I upload this file? Or can I send it to the
> mailing list?
>
> Thanks!
>
> Kind regards from,
>         >Marco A.G.Pinto
>           -----------------------
>
>
> --
>

Mime
  • Unnamed multipart/related (inline, None, 0 bytes)
View raw message