openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Drew Jensen <drewjensen.in...@gmail.com>
Subject Re: Where can I find the new logo (svg) usable in AOO
Date Fri, 30 Aug 2013 17:30:49 GMT
Hi Guys,

On this issue - I believe the (one of) problem is they way superscript is
being handled - it breaks the text after any superscript. Of course the
browser code is a factor also - I have some examples of SVG outputs from
AOO4 and different browsers, really the only browser that consistently
renders the file the way it was intended to be seen is Opera, Firefox is
next closest and Google..'also ran' - but the one thing that seems to
really be broken is handling superscript characters.

//drew


On Fri, Aug 23, 2013 at 3:08 PM, Andrea Pescetti <pescetti@apache.org>wrote:

> On 22/08/2013 J├╝rgen Schmidt wrote:
>
>> On 8/21/13 9:54 PM, Andrea Pescetti wrote:
>>
>>> Discussed here last month. Alexandro wrote it's due to the font:
>>> http://markmail.org/message/**u5pbe2jkrvnw3vdl<http://markmail.org/message/u5pbe2jkrvnw3vdl>
>>>
>> the explanation don't explain why it works well in gimp or Inkscape. But
>> anyway I will ask Armin what the problem really is when he will be back.
>>
>
> OK, and then it would be great to make a reference SVG version of the
> logo, to be stored under /branding, that opens correctly in OpenOffice and
> other programs... If the one with embedded fonts has some special
> advantages it can stay, but the reference version should be as compatible
> as possible.
>
>
> Regards,
>   Andrea.
>
> ------------------------------**------------------------------**---------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.**apache.org<dev-unsubscribe@openoffice.apache.org>
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message