openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andre Fischer <awf....@gmail.com>
Subject Re: build breaker in solenv/bin/modules/install/logger.pm on ubuntu 12.04
Date Mon, 02 Dec 2013 09:14:17 GMT
On 02.12.2013 09:23, jan i wrote:
> On 2 December 2013 09:14, Andre Fischer <awf.aoo@gmail.com> wrote:
>
>> On 01.12.2013 13:40, Efi wrote:
>>
>>> On 11/30/2013 04:54 PM, jan i wrote:
>>>
>>>> Hi.
>>>>
>>>>
>>>> It seems the latest changes in logger.pm leads to a buildbreaker in
>>>> instset_native.
>>>>
>>>> svn tell that this file was updated today, but I am not good at perl, at
>>>> I
>>>> cannot see what the problem is.
>>>>
>>>> Output from build --all:
>>>>
>>>> ... using package from pool
>>>> ... creating epm list file epm_gid_Module_Root.lst ...
>>>> ... checking pool package ...
>>>> Stack Trace:
>>>> /share/opensource/aoo/trunk/main/solenv/bin/modules/
>>>> installer/logger.pm:206in
>>>> function installer::logger::Die
>>>> /share/opensource/aoo/trunk/main/solenv/bin/modules/
>>>> installer/logger.pm:189in
>>>> function installer::logger::print
>>>> /share/opensource/aoo/trunk/main/solenv/bin/modules/installer/
>>>> packagepool.pm:172 in function installer::logger::printf
>>>> /share/opensource/aoo/trunk/main/solenv/bin/modules/installer/
>>>> packagepool.pm:667 in function
>>>> installer::packagepool::compare_package_content
>>>> /share/opensource/aoo/trunk/main/solenv/bin/make_installer.pl:930 in
>>>> function installer::packagepool::package_is_up_to_date
>>>> /share/opensource/aoo/trunk/main/solenv/bin/make_installer.pl:2140 in
>>>> function main::MakeNonWindowsBuild
>>>> newline at start of line at
>>>> /share/opensource/aoo/trunk/main/solenv/bin/modules/installer/logger.pmline
>>>> 738.
>>>> dmake:  Error code 255, while making 'openoffice_en-US.rpm'
>>>>
>>>> 1 module(s):
>>>>           instsetoo_native
>>>>
>>>>
>>>> any advice ?
>>>>
>>>>
>> Yes, can you try this patch?
>> https://issues.apache.org/ooo/attachment.cgi?id=82021&action=diff
>>
>> I will commit this patch later this day unless I hear that it does not
>> work (no, this not meant as a thread :-)
>>
> I will try the patch a bit later today.
>
>> Alternatively, or additionally, can you tell me how you build?  The
>> offending code is not triggered by our build bot builds nor by my local
>> builds.  It is good that you found this, I would like to be able to
>> reproduce it.
>>
> Environment: Ubuntu 12.04 (server) standard installation
> ./configure --with-jdk-home=/usr/lib/jvm/java-6-openjdk \
>              --with-dmake-url=
> http://dmake.apache-extras.org.codespot.com/files/dmake-4.12.tar.bz2 \
>              --with-epm-url=
> http://www.msweet.org/files/project2/epm-3.7-source.tar.gz \
>              --enable-verbose \
>              --enable-category-b \
>              --enable-opengl \
>              --enable-dbus \
>              --enable-gstreamer \
>              --enable-bundled-dictionaries \
>              --with-lang="da en-US es" \
>              --with-package-format="rpm deb" \
>              --with-vendor="jani local build"
>
>
> I hope that helps. As you know I build very often, and this problem came
> with the latest "svn up" on trunk.

Interesting.  I would have thought the relevant changes were active for 
a while now.
Anyway, do you use the  --with-packager-list= option when you call 
configure?
I expect that to trigger the build breaker.


>
> thanks in advance for your patch.

I break it, I fix it.


Regards,
Andre


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message