openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From J├╝rgen Schmidt <jogischm...@gmail.com>
Subject Re: Build error on Mac OS X 10.7 with AOO main in testtools
Date Mon, 03 Mar 2014 11:20:11 GMT
On 3/3/14 12:06 PM, Raphael Bircher wrote:
> Hi Andre
> 
> Am 03.03.2014 um 10:17 schrieb Andre Fischer:
> 
>> On 03.03.2014 10:03, Raphael Bircher wrote:
>>> Hi at all.
>>>
>>> I have a build error on my Mac OS X 10.7 in testtools
>>>
>>>         /Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solenv/bin/createcomponent.xslt
constructors.component
>>> : &&     DYLD_LIBRARY_PATH=/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/lib${DYLD_LIBRARY_PATH:+:${DYLD_LIBRARY_PATH}}
xsltproc --nonet --stringparam uri './cppobj.uno.dylib' -o ../../unxmaccx.pro/misc/cppobj.component
\
>>>         /Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solenv/bin/createcomponent.xslt
cppobj.component
>>> : &&     DYLD_LIBRARY_PATH=/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/lib${DYLD_LIBRARY_PATH:+:${DYLD_LIBRARY_PATH}}
xsltproc --nonet --stringparam uri \
>>>         'vnd.sun.star.expand:${MY_CLASSDIR_URL}testComponent.jar' -o ../../unxmaccx.pro/misc/testComponent.component
\
>>>         /Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solenv/bin/createcomponent.xslt
testComponent.component
>>> : &&     DYLD_LIBRARY_PATH=/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/lib${DYLD_LIBRARY_PATH:+:${DYLD_LIBRARY_PATH}}
xsltproc --nonet --stringparam prefix /Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/testtools/source/bridgetest/../../unxmaccx.pro/misc/
-o ../../unxmaccx.pro/lib/uno_services.rdb \
>>>         /Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solenv/bin/packcomponents.xslt
../../unxmaccx.pro/misc/uno_services.input
>>> cd ../../unxmaccx.pro/lib && : &&     DYLD_LIBRARY_PATH=/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/lib${DYLD_LIBRARY_PATH:+:${DYLD_LIBRARY_PATH}}
/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/bin/uno \
>>> 		-ro uno_services.rdb -ro uno_types.rdb \
>>> 		-s com.sun.star.test.bridge.BridgeTest -- \
>>> 		com.sun.star.test.bridge.CppTestObject
>>> /bin/bash: line 1: 51041 Segmentation fault: 11  DYLD_LIBRARY_PATH=/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/lib${DYLD_LIBRARY_PATH:+:${DYLD_LIBRARY_PATH}}
/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/bin/uno -ro uno_services.rdb
-ro uno_types.rdb -s com.sun.star.test.bridge.BridgeTest -- com.sun.star.test.bridge.CppTestObject
>>> dmake:  Error code 139, while making 'runtest'
>>
>> Is this a reproducable problem?  It it is then rebuild cpputools (this is where the
'uno' executable is built), deliver and try again to build testtools.
> 
> cpputools was already build. but if I deleted it and rebuild it, I have had outputs like
this:
> 
> clang: error: no input files
> clang: error: no input files
> Making:    all_regsingleton.dpobj
> : &&     DYLD_LIBRARY_PATH=/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/lib${DYLD_LIBRARY_PATH:+:${DYLD_LIBRARY_PATH}}
/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/bin/cppumaker @/var/folders/hs/4f4b588j4gsg1pl0b65n795m0000gn/T//mkfbracU
&& touch ../../unxmaccx.pro/inc/regsingleton_headergen.done
> 

whatever you did, you did something wrong. On my 10.7.5 system testools
built quite well and the brigde test succeeded.

I suggest that you clean up your env and rebuild completely form scratch.

Juergen


> Greetings Raphael
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message