openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Raphael Bircher <rbirc...@apache.org>
Subject Re: Build error on Mac OS X 10.7 with AOO main in testtools
Date Mon, 03 Mar 2014 11:56:40 GMT
Hi Jürgen, *

Am 03.03.2014 um 12:20 schrieb Jürgen Schmidt:

> On 3/3/14 12:06 PM, Raphael Bircher wrote:
>> Hi Andre
>> 
>> Am 03.03.2014 um 10:17 schrieb Andre Fischer:
>> 
>>> On 03.03.2014 10:03, Raphael Bircher wrote:
>>>> Hi at all.
>>>> 
>>>> I have a build error on my Mac OS X 10.7 in testtools
>>>> 
>>>>        /Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solenv/bin/createcomponent.xslt
constructors.component
>>>> : &&     DYLD_LIBRARY_PATH=/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/lib${DYLD_LIBRARY_PATH:+:${DYLD_LIBRARY_PATH}}
xsltproc --nonet --stringparam uri './cppobj.uno.dylib' -o ../../unxmaccx.pro/misc/cppobj.component
\
>>>>        /Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solenv/bin/createcomponent.xslt
cppobj.component
>>>> : &&     DYLD_LIBRARY_PATH=/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/lib${DYLD_LIBRARY_PATH:+:${DYLD_LIBRARY_PATH}}
xsltproc --nonet --stringparam uri \
>>>>        'vnd.sun.star.expand:${MY_CLASSDIR_URL}testComponent.jar' -o ../../unxmaccx.pro/misc/testComponent.component
\
>>>>        /Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solenv/bin/createcomponent.xslt
testComponent.component
>>>> : &&     DYLD_LIBRARY_PATH=/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/lib${DYLD_LIBRARY_PATH:+:${DYLD_LIBRARY_PATH}}
xsltproc --nonet --stringparam prefix /Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/testtools/source/bridgetest/../../unxmaccx.pro/misc/
-o ../../unxmaccx.pro/lib/uno_services.rdb \
>>>>        /Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solenv/bin/packcomponents.xslt
../../unxmaccx.pro/misc/uno_services.input
>>>> cd ../../unxmaccx.pro/lib && : &&     DYLD_LIBRARY_PATH=/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/lib${DYLD_LIBRARY_PATH:+:${DYLD_LIBRARY_PATH}}
/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/bin/uno \
>>>> 		-ro uno_services.rdb -ro uno_types.rdb \
>>>> 		-s com.sun.star.test.bridge.BridgeTest -- \
>>>> 		com.sun.star.test.bridge.CppTestObject
>>>> /bin/bash: line 1: 51041 Segmentation fault: 11  DYLD_LIBRARY_PATH=/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/lib${DYLD_LIBRARY_PATH:+:${DYLD_LIBRARY_PATH}}
/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/bin/uno -ro uno_services.rdb
-ro uno_types.rdb -s com.sun.star.test.bridge.BridgeTest -- com.sun.star.test.bridge.CppTestObject
>>>> dmake:  Error code 139, while making 'runtest'
>>> 
>>> Is this a reproducable problem?  It it is then rebuild cpputools (this is where
the 'uno' executable is built), deliver and try again to build testtools.
>> 
>> cpputools was already build. but if I deleted it and rebuild it, I have had outputs
like this:
>> 
>> clang: error: no input files
>> clang: error: no input files
>> Making:    all_regsingleton.dpobj
>> : &&     DYLD_LIBRARY_PATH=/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/lib${DYLD_LIBRARY_PATH:+:${DYLD_LIBRARY_PATH}}
/Users/nacnaub/Documents/AOO_main/main/solver/410/unxmaccx.pro/bin/cppumaker @/var/folders/hs/4f4b588j4gsg1pl0b65n795m0000gn/T//mkfbracU
&& touch ../../unxmaccx.pro/inc/regsingleton_headergen.done
>> 
> 
> whatever you did, you did something wrong. On my 10.7.5 system testools
> built quite well and the brigde test succeeded.
> 
> I suggest that you clean up your env and rebuild completely form scratch.

The build is from the scratch. If there is something wrong with Java or Python, it would allready
break in the configure step, right

Raphael
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message