openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vladislav Stevanovic <stevanovicvladis...@gmail.com>
Subject Re: Help
Date Sat, 05 Apr 2014 12:12:57 GMT
@Armin
Thanks for your effort. If you can see any system problems there
 you are free to open new report on bugzilla. I am not a programmer
as you are, so you  can see things there better than I.  If you need
any further information about this case, let me know.
Regards,
Wlada


2014-04-04 19:40 GMT+02:00 Max Merbald <max.merbald@gmx.de>:

>
>
> Hello Vladislav,
>
> the document opens without any problem at all in 4.0.1, maybe you'll just
> use this for the moment.
>
> Max
>
> Am 04.04.2014 16:49, schrieb Vladislav Stevanovic:
>
>> Uf, thanks Rob. If you can find the reason for read error that will be
>> great.
>>
>> Regards,
>> Wlada
>>
>>
>> 2014-04-04 16:42 GMT+02:00 Rob Weir<robweir@apache.org>:
>>
>>  I got a read error in AOO 4.1 beta as well.  But it loaded correctly
>>> in Symphony.  I resaved in Symphony and the new version loads now in
>>> AOO 4.1.  I'm attaching that version.
>>>
>>> We should investigate the original file more to see why it is giving that
>>> error.
>>>
>>> -Rob
>>>
>>> On Fri, Apr 4, 2014 at 10:21 AM, Vladislav Stevanovic
>>> <stevanovicvladislav@gmail.com>  wrote:
>>>
>>>> Hello,
>>>> Yesterday I create a new document, make some changes, copied some
>>>>
>>> pictures
>>>
>>>> from other .odt file, saved changes, and closed the document. Tomorow, I
>>>> want to open this doc but without success. Is there some help to restore
>>>> this doc?
>>>> The document is attached.
>>>> I am using beta AOO.
>>>> Thanks in advance.
>>>>
>>>> Wlada
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> ---------------------------------------------------------------------
>>>> To unsubscribe, e-mail:dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
>>>> For additional commands, e-mail:dev-help@openoffice.apache.org
>>>>
>>>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message