openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tal Daniel <tal.re...@gmail.com>
Subject Re: Reporting a problem with the OpenOffice website
Date Tue, 15 Apr 2014 16:26:50 GMT
Correction: Ken, I've tried to reproduce your bug on my system (Win 7, AOO
4.0.1), but all works fine for me, so I didn't open a bug (see image
below).
Still, if you experience a problem, report a problem to the issues website
in the link I mentioned earlier.

[image: Inline image 1]


On Tue, Apr 15, 2014 at 7:10 PM, Tal Daniel <tal.reads@gmail.com> wrote:

> Thanks, Ken, I'll open a bug/issue, according to your report.
> If you find any other bug in the future, you're invited to report it, by
> reporting directly to https://issues.apache.org/ooo/.
>
> Tal
>
>
> On Mon, Apr 14, 2014 at 6:11 PM, Ken Stepan <klstepan@hickorytech.net>wrote:
>
>> Are you aware of a problem with OpenOffice (4.0.1) excel spreadsheet?
>>  When you copy a spreadsheet in open office and paste it in MS Paint, if
>> you use colored text, the text color changes to a different color.  Some of
>> my spreadsheets I like to save them as a JPEG and with MS Paint you can do
>> this.   Its frustrating to see the Red Text change to Blue text when you
>> past the document.
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
>> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>>
>>
>
>
> --
> טל
>



-- 
טל

Mime
  • Unnamed multipart/related (inline, None, 0 bytes)
View raw message