openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kay Schenk <kay.sch...@gmail.com>
Subject Re: About ant
Date Mon, 04 Aug 2014 22:21:44 GMT


On 08/03/2014 11:13 PM, aronsoyol wrote:
> Hi there.
> 
> This is my first time to build OOo. When I run the command
> 
> $ 
> ./configure--with-ant-home="/cygdrive/c/ant"--with-dmake-url="http://dmake.apache-extras.org.codespot.com/files/dmake-4.12.tar.bz2"--with-epm-url="http://www.msweet.org/files/project2/epm-3.7-source.tar.gz"--enable-pch--disable-atl--disable-activex--disable-binfilter--without-junit
>
>
>

It's great that you're initiating these first steps!

>From what I see here, it looks like you may need at least one space in
front of each of your "--" options. For example,

./configure --with-ant-home="/cygdrive/c/ant"
--with-dmake-url="http://dmake.apache-extras.org.codespot.com/files/dmake-4.

.... and so on.


The examples in the Configuration Guide show examples that use the unix
"\" line  continuation format if you care to use that instead of
stringing your config options all on one line.

https://wiki.openoffice.org/wiki/Documentation/Building_Guide_AOO#Configuration_and_bootstrapping

If you really do have spaces in your configuration command line and they
just got pushed out with this email formatting, I don't have any other
ideas right now. Maybe someone else does.


> 
> 
> I got the error likes below:
> 
> checking for jakarta-ant... no
> 
> checking for ant... /cygdrive/c/ant/bin/ant
> 
> checking if /cygdrive/c/ant/bin/ant works... configure: WARNING: Ant 
> does not work - Some Java projects will not build!
> 
> checking whether ant is >= 1.6.0... ./configure: line 22555: test: 
> tools: integer expression expected
> 
> configure: error: no, you need at least ant >= 1.6.0
> 
> Actually I have installed Ant already and got the following version 
> message
> 
> XXX@new-black /cygdrive/c/aoo/aoo-trunk/main
> 
> $ ant -version
> 
> Apache Ant(TM) version 1.9.4 compiled on April 29 2014
> 
> I reffered this page
> 
> https://wiki.openoffice.org/wiki/Documentation/Building_Guide_AOO/Step_by_step#Windows_7
>
>
>
> 
> 
> My system is
> 
> win7 64bit,Cygwin 32bit,
> 
> Could anyone help me, Thank you.
> 
> 

-- 
-------------------------------------------------------------------------
MzK

"For evil to flourish, it only requires good men to do nothing."
                                   -- Simon Wiesenthal

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message