openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steve Yin <steve.yin....@gmail.com>
Subject Re: Help.. Build error about missing processdeps.awk under Windows7
Date Wed, 03 Sep 2014 05:33:02 GMT
Hi Hung,

The command "make clean" is for the folder "main" or module which is
changed to gbuild one. You can refer this wiki for more information.
https://wiki.openoffice.org/wiki/Documentation/Building_Guide_AOO

I think you cygwin version is OK.

Here is my configure parameters for your reference

autoconf
./configure \
--with-ant-home=/cygdrive/d/Apache/BuildTools/apache-ant-1.8.4 \
--with-cl-home=/cygdrive/d/Program\ Files\ \(x86\)/Microsoft\ Visual\
Studio\ 9.0/VC \
--with-mspdb-path=/cygdrive/d/Program\ Files\ \(x86\)/Microsoft\ Visual\
Studio\ 9.0/Common7/IDE \
--with-psdk-home=/cygdrive/d/Apache/BuildTools/MSSDK_v6.1 \
--with-directx-home=/cygdrive/d/Apache/BuildTools/directx \
--with-nsis-path=/cygdrive/d/Program\ Files\ \(x86\)/NSIS \
--with-frame-home=/cygdrive/d/Apache/BuildTools/MSSDK_v6.1 \
--with-midl-path=/cygdrive/d/Apache/BuildTools/MSSDK_v6.1/Bin \
--with-csc-path=/cygdrive/c/Windows/Microsoft.NET/Framework/v3.5 \
--with-asm-home=/cygdrive/d/Program\ Files\ \(x86\)/Microsoft\ Visual\
Studio\ 9.0/VC/Bin \
--with-jdk-home=/cygdrive/d/Program\ Files\ \(x86\)/Java/jdk1.7.0_25 \
--with-dmake-url=
http://dmake.apache-extras.org.codespot.com/files/dmake-4.12.tar.bz2 \
--with-epm-url=
http://ftp.funet.fi/pub/mirrors/ftp.easysw.com/pub/epm/3.7/epm-3.7-source.tar.gz
\
--without-junit --without-stlport --enable-verbose --enable-category-b
--enable-bundled-dictionaries --with-dict --disable-nss-module
./bootstrap
source ./winenv.set.sh
cd instsetoo_native/
build --all -P4



On Tue, Sep 2, 2014 at 8:42 AM, Hung Mark <marklh9@gmail.com> wrote:

> Hi Steve,
>
> How to run make clean under solenv?
> Do you mean build --prepare --from solenv ?
>
> I rebuild by  removing evrything not in original repository, except
> main/external & extra_source.
> But it still doesn't work.
>
> Is it related to cygwin ?
> I'm using 1.7.32
>
> or Make & autoconf ?
> Here are my versions:
> $ make -v
> GNU Make 4.0
> Built for i686-pc-cygwin
> Copyright (C) 1988-2013 Free Software Foundation, Inc.
> License GPLv3+: GNU GPL version 3 or later <
> http://gnu.org/licenses/gpl.html
> >
> This is free software: you are free to change and redistribute it.
> There is NO WARRANTY, to the extent permitted by law.
>
> mh@Aoodev-Win7 ~/aoo/main
> $ autoconf -h
> Usage: /usr/bin/autoconf-2.69 [OPTION]... [TEMPLATE-FILE]
>
> Sincerely.
>
>
>
>
>
> 2014-09-01 10:51 GMT+08:00 Steve Yin <steve.yin.aoo@gmail.com>:
>
> > I have never seen this problem before, but you can try to run "make
> clean"
> > under the folder "solenv" and rebuild it to check if the problem still
> > exists.
> >
> >
> > On Sun, Aug 31, 2014 at 12:58 PM, Hung Mark <marklh9@gmail.com> wrote:
> >
> > > I'm bulding latest OpenOffice source code under Windows 7 (64-bit).
> > >
> > > It complaint about missing processdeps.awk in gtest module (complete
> > error
> > > message in the attached file):
> > >
> > > awk: fatal: can't open source file
> > > `C:/cygwinc:/cygwin/home/mh/aoo/main/solenv/gbuild/processdeps.awk' for
> > > reading (No such file or directory)
> > >
> > > I found a similar post when searching the mailing list archive,   it
> said
> > > that the error message disappear after changing from source release to
> > > subversion repository. I tried, but building code with subversion repos
> > > does not solve the problem
> > >
> > >
> > > Here is how I configure it:
> > >
> > > export SourceMain=`pwd`
> > > export SDK_PATH="/cygdrive/c/Program Files/Microsoft SDKs/Windows/v7.0"
> > > autoconf && \
> > > ./configure \
> > >  --with-frame-home="$SDK_PATH" \
> > >  --with-psdk-home="$SDK_PATH" \
> > >  --with-midl-path="$SDK_PATH/bin" \
> > >  --disable-directx  \
> > >  --enable-dbgutil \
> > >  --with-ant-home="/cygdrive/c/apache-ant-1.9.4" \
> > >  --with-cl-home=/cygdrive/c/PROGRA~2/MICROS~1.0/VC \
> > >  --with-java-home="/cygdrive/c/Program Files (x86)/Java/jdk1.7.0_67/" \
> > >  --with-dmake-url="
> > > http://dmake.apache-extras.org.codespot.com/files/dmake-4.12.tar.bz2"
> \
> > >  --with-epm-url="
> > > http://www.msweet.org/files/project2/epm-3.7-source.tar.gz" \
> > >  --enable-pch \
> > >  --disable-atl \
> > >  --disable-activex \
> > >  --disable-binfilter \
> > >  --without-junit \
> > >  --with-lang="en-US zh-TW"
> > >
> > >
> > > When I check winenv.set.sh , there is still lots of environment
> variable
> > > begin with "C:\",
> > > I'm not sure if it is the cause of the problem. Could any one suggest
> how
> > > to build it properly? Thanks.
> > >
> > >
> > >
> > > --
> > > Mark Hung
> > >
> > >
> > > ---------------------------------------------------------------------
> > > To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> > > For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
> > >
> >
> >
> >
> > --
> > Best Regards,
> >
> > Steve Yin
> >
>
>
>
> --
> Mark Hung
>



-- 
Best Regards,

Steve Yin

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message