openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Oliver Brinzing <Oliver.Brinz...@gmx.de>
Subject Re: Windows buildbot failures -- can you help?
Date Sat, 04 Apr 2015 08:13:10 GMT
Hi,

 >>> If you've been building with Windows, we could use some assistance with
 >>> tracking down our Windows buildbot problem. See our buildbot results
 >>> page -- http://ci.apache.org/projects/openoffice/

yesterday i build an aoo debug version with source from https://github.com/apache/openoffice
on a win 7 64bit vm. finally it worked (the vm crashed 2 times with a BSOD and i had to clean
and restart...).

I used same build setting as for my aoo 4.1.1 debug build 3 months ago:

SourceMain=/cygdrive/c/build_tmp/aoo-src/main
cd $SourceMain
autoconf

./configure \
--with-build-version="$(date +"%Y-%m-%d %H:%M:%S %z (%a, %d %b %Y)")" \
--with-vendor="AOO Debug Build" \
--with-dmake-url="http://dmake.apache-extras.org.codespot.com/files/dmake-4.12.tar.bz2" \
--with-ant-home="/cygdrive/c/build/ant" \
--with-mozilla-build="/cygdrive/c/build/mozilla-build" \
--with-frame-home="/cygdrive/c/Program Files/Microsoft SDKs/Windows/v7.0" \
--with-psdk-home="/cygdrive/c/Program Files/Microsoft SDKs/Windows/v7.0" \
--with-midl-path="/cygdrive/c/Program Files/Microsoft SDKs/Windows/v7.0/bin" \
--with-cl-home="/cygdrive/c/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio 9.0/VC"  \
--with-mspdb-path="/cygdrive/c/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio 9.0/Common7/IDE"
\
--with-asm-home="/cygdrive/c/Program Files (x86)/Microsoft Visual Studio 9.0/VC/bin" \
--with-csc-path="/cygdrive/c/Windows/Microsoft.NET/Framework/v3.5" \
--with-jdk-home="/cygdrive/c/Program Files (x86)/Java/jdk1.7.0"  \
--with-nsis-path="/cygdrive/c/Program Files (x86)/NSIS/Unicode" \
--with-directx-home="/cygdrive/c/Program Files (x86)/Microsoft DirectX SDK (June 2010)" \
--with-atl-include-dir="/cygdrive/c/WinDDK/7600.16385.1/inc/atl71" \
--with-atl-lib-dir="/cygdrive/c/WinDDK/7600.16385.1/lib/ATL/i386" \
--with-mfc-include-dir="/cygdrive/c/WinDDK/7600.16385.1/inc/mfc42" \
--with-mfc-lib-dir="/cygdrive/c/WinDDK/7600.16385.1/lib/Mfc/i386" \
--enable-pch \
--with-package-format="installed msi" \
--enable-win-x64-shellext \
--enable-category-b \
--enable-bundled-dictionaries \
--with-lang="de" \
--without-fonts \
--without-stlport \
--without-junit \
--disable-online-update \
--disable-odk \
--disable-strip-solver \
--enable-symbols \
--enable-dbgutil \
--enable-crashdump \
--enable-debug \
--enable-verbose \

./bootstrap
source winenv.set.sh
cd instsetoo_native
build --all -P2 -- -P2

btw: debug output is a bit unfortunate, i get *dozens* of log errors, if i insert a table
into a 
writer document:

 > Error: getSdrAllFillAttributesHelper() call only valid for RES_FLYFRMFMT and RES_FRMFMT
(!)
 > From File c:/build_tmp/aoo-src/main/sw/source/core/layout/atrfrm.cxx at Line 3404

Can you tell me the build settings for an official build please?

Regards
Oliver


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message