openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nguyễn Đình Văn <dinhva...@gmail.com>
Subject Re: Fwd: Build Apache open office
Date Sun, 10 May 2015 08:34:27 GMT
Hi rb.henschel,
Thank you, I did fix this error,
Now I run command ./bootstrap. It's output error message :
------------------------------------------------------
/config.guess: unable to guess system type

This script, last modified 2005-07-08, has failed to recognize
the operating system you are using. It is advised that you
download the most up to date version of the config scripts from


http://savannah.gnu.org/cgi-bin/viewcvs/*checkout*/config/config/config.guess
and

http://savannah.gnu.org/cgi-bin/viewcvs/*checkout*/config/config/config.sub

If the version you run (./config.guess) is already up to date, please
send the following data and any information you think might be
pertinent to <config-patches@gnu.org> in order to provide the needed
information to handle your system.



configure: error: cannot guess build type; you must specify one
------------------------------------------------------


I did copy file
http://savannah.gnu.org/cgi-bin/viewcvs/*checkout*/config/config/config.guess
to : E:\SourceApacheOpenOffice\aoo-4.1.1\main
But output this error message.

Please help me!


2015-05-08 17:24 GMT+07:00 Regina Henschel <rb.henschel@t-online.de>:

> Hi,
>
> Nguyễn Đình Văn schrieb:
>
>> ---------- Forwarded message ----------
>> From: Nguyễn Đình Văn <dinhvanse@gmail.com>
>> Date: 2015-05-07 14:40 GMT+07:00
>> Subject: Build Apache open office
>> To: dev-help@openoffice.apache.org, qa-help@openoffice.apache.org
>>
>>
>> - I build source apache open office fllow :
>>
>> https://wiki.openoffice.org/wiki/Documentation/Building_Guide_AOO/Step_by_step#Windows_7
>> .
>> But when i run command :
>>
>> SDK_PATH="/cygdrive/c/Program\ Files/Microsoft\ SDKs/Windows/v7.0"
>> ./configure \
>>      --with-frame-home="/cygdrive/c/Program\ Files/Microsoft\
>> SDKs/Windows/v7.0/Bin" \
>>      --with-cl-home="/cygdrive/d/abc/abc/VC" \
>>      --with-midl-path="/cygdrive/c/Program\ Files/java/Windows/v7.0/Bin" \
>>
>
> The --with-midl-path looks suspicious. The path to java should be in
> --with-jdk-home.
> My current configure does not contain --with-midl-path at all, and in some
> older configure it points to "Microsoft SDKs"
>
>       --with-directx-home="/cygdrive/d/DXSDKInstalled" \
>>      --with-ant-home="/cygdrive/c/apache-ant-1.9.4" \
>>      --with-dmake-url="/cygdrive/c/dmake-4.12.tar.bz2" \
>>      --with-epm-url="/cygdrive/c/epm-3.7-source.tar.gz" \
>>      --enable-pch \
>>      --disable-atl \
>>      --disable-activex \
>>      --without-junit
>>
>> Then output error message :
>>
>> can't find ms visual studio /vc++ at ./oowintool line 236 configure:
>> error:
>> oowintool failed to copy CRT
>>
>
> Are you sure, that escaping the blank in "Program\ Files" works? I have
> such paths without escaping but as simple "Program Files".
>
> Kind regards
> Regina
>
>


-- 
Name :    Nguyễn Đình Văn
BirthDay: 27-03
SDT    :   0979998058 & 0949998972
Yahoo :dinhvanse
Gmail  :dinhvanse
Hotmail:dinhvanse

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message