openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kay Schenk <kay.sch...@gmail.com>
Subject glibc errors with buildbot build Linux-32
Date Thu, 03 Sep 2015 21:50:40 GMT
I couldn't verify the fix for
https://bz.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=117989

with my own build--Macro button not expanding! :(

so I just downloaded and installed the latest Linux-32 rpm from our
buildbots. Normally I do a verbose option on rpm install but I didn't
this time. In any case, I am getting the following errors so this is a
no go for me from the buildbots.

--------  glib c errors ---
/opt/openoffice42/openoffice4/program/javaldx: /lib/libc.so.6: version
`GLIBC_2.15' not found (required by
/opt/openoffice42/openoffice4/program/libuno_sal.so.3)
/opt/openoffice42/openoffice4/program/javaldx: /lib/libc.so.6: version
`GLIBC_2.15' not found (required by
/opt/openoffice42/openoffice4/program/libxml2.so.2)
/opt/openoffice42/openoffice4/program/soffice.bin: /lib/libc.so.6:
version `GLIBC_2.15' not found (required by
/opt/openoffice42/openoffice4/program/libuno_sal.so.3)
/opt/openoffice42/openoffice4/program/soffice.bin: /lib/libc.so.6:
version `GLIBC_2.15' not found (required by
/opt/openoffice42/openoffice4/program/libxml2.so.2)

------ end glibc errors ----

I have glibc 2.12 installed. 4.1.1 is still fine as well as my own
build, at least on startup.

If requirements for testing the builbot versions have changed since
4.1.1., do we know what they are?


-- 
--------------------------------------------
MzK

“The journey of a thousand miles begins
 with a single step.”
                          --Lao Tzu



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message