openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "John D'Orazio" <john.dora...@cappellaniauniroma3.org>
Subject Re: building on Windows 10 breaks at guistdio.exe
Date Mon, 19 Sep 2016 20:46:26 GMT
I have now successfully completed the build on Windows 10, and after
changing the install path of NSIS to one without spaces, packaging also
completed successfully. I have added "Windows 10" alongside "Windows 7" and
"Windows 8.1" in the Step by Step guide.

On Mon, Sep 19, 2016 at 7:50 PM, Patricia Shanahan <pats@acm.org> wrote:

> I had installed 64-bit Cygwin installed here before I started on compiling
> AOO. I hit problems, and had to go to the recommended 32-bit Cygwin.
>
> However, things have changed a bit since then, so it may be worth seeing
> if it works.
>
> On 9/19/2016 8:59 AM, John D'Orazio wrote:
> ...
>
>> I also read somewhere that maybe using 64 bit cygwin can resolve the
>> occupied addresses and child_fork_process errors. I made an attempt at
>> getting the build environment ready in 64 bit cygwin but configure is
>> complaining about not finding Visual Studio C++, while this does not
>> happen
>> in 32 bit cygwin (I'm passing in the with-cl-home flag so it shouldn't
>> have
>> any problem finding it... I'm reading it has something to do with registry
>> keys, idk I have to look into this better).
>>
> ...
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>
>


-- 
John R. D'Orazio

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message