openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brad Lanier <B...@Lanier.ws>
Subject Re: Fwd: [Issue 127260] OO 4.2.0-dev crashes in Windows 10 after approximately 1 minute
Date Thu, 05 Jan 2017 14:56:43 GMT
Same issue with 1776726.


On 1/4/2017 8:30 PM, Brad Lanier wrote:
>
> Hi all,
>
> Am at version 1776052 and still having the same problem. Version was 
> loaded from nightly builds.  GA version runs fine. Will be glad to 
> provide any info I can.
>
> Thanks,
>
> Brad Lanier
>
>
>
> -------- Forwarded Message --------
> Subject: 	[Issue 127260] OO 4.2.0-dev crashes in Windows 10 after 
> approximately 1 minute
> Date: 	Wed, 28 Dec 2016 19:00:47 +0000
> From: 	bugzilla@apache.org
> To: 	brad@lanier.ws
>
>
>
> https://bz.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=127260
>
> Marcus<marcus@apache.org>  changed:
>
>             What    |Removed                     |Added
> ----------------------------------------------------------------------------
>             Severity|Blocker                     |Normal
>              Summary|OO 4.2.0 crashes in Windows |OO 4.2.0-dev crashes in
>                     |10 after approximately 1    |Windows 10 after
>                     |minute                      |approximately 1 minute
>               Status|UNCONFIRMED                 |RESOLVED
>           Resolution|---                         |IRREPRODUCIBLE
>
> --- Comment #2 from Marcus<marcus@apache.org>  ---
> @braadlanier:
> Please update your repo to revision 1776052 or newer and build again.
>
> When you still have a problem please report on the developer's mailing list
> "dev@openoffice.apache.org"  as there are more around then here in Bugzilla.
>
> -- 
> You are receiving this mail because:
> You reported the issue.
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message