openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Damjan Jovanovic <dam...@apache.org>
Subject Re: buildbot failure in on openoffice-linux32-nightly
Date Thu, 19 Jan 2017 03:27:17 GMT
Should be fixed in r1779413. Please update.

Sorry.

Damjan

On Thu, Jan 19, 2017 at 4:27 AM, Patricia Shanahan <pats@acm.org> wrote:

> I am being held up by a similar failure on Windows 8.1:
>
> checking if C:/ant/bin/ant works... Ant works
> checking Ant lib directory... Ant lib directory found.
> checking whether ant is >= 1.6.0... yes, 1.9.6
> ./configure: line 22505: syntax error near unexpected token `else'
> ./configure: line 22505: `    else'
>
>
> On 1/18/2017 6:23 PM, buildbot@apache.org wrote:
>
>> The Buildbot has detected a new failure on builder
>> openoffice-linux32-nightly while building . Full details are available at:
>>     https://ci.apache.org/builders/openoffice-linux32-nightly/builds/481
>>
>> Buildbot URL: https://ci.apache.org/
>>
>> Buildslave for this Build: bb_slave5_ubuntu
>>
>> Build Reason: The Nightly scheduler named 'openoffice-linux32-nightly'
>> triggered this build
>> Build Source Stamp: [branch openoffice/trunk] HEAD
>> Blamelist:
>>
>> BUILD FAILED: failed configure bootstrap
>>
>> Sincerely,
>>  -The Buildbot
>>
>>
>>
>>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message