openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Damjan Jovanovic <dam...@apache.org>
Subject Re: Build Problems on Mac
Date Thu, 05 Jan 2017 18:27:09 GMT
Hi

Without a Mac I can experiment on, it will take a lot of trial and error to
fix this :(.

Can you try adding:
stl \
to the list of linked_libs in Library_evtatt.mk in main/eventattacher, run
"build" from that directory, and see if it helps?

Thank you
Damjan

On Sat, Dec 31, 2016 at 12:45 PM, Raphael Bircher <rbircherapache@gmail.com>
wrote:

> Hi Damian
>
> I've done this. Here is the output: https://paste.apache.org/q6ly
>
> Regards Raphael
>
>
> Am .12.2016, 11:38 Uhr, schrieb Damjan Jovanovic <damjan@apache.org>:
>
> Hi
>>
>> What are you building? SVN trunk?
>>
>> If so, we're doing big build changes and a lot will break, especially on
>> Mac, for which we don't have a buildbot and nobody builds regularly.
>>
>> Are you willing to help get it working? If so, for starters, run "build"
>> in
>> main/eventattacher and post the output.
>>
>> Thank you
>> Damjan
>>
>>
>> On Sat, Dec 31, 2016 at 1:07 AM, Raphael Bircher <
>> rbircherapache@gmail.com>
>> wrote:
>>
>> Hi all
>>>
>>> I try to build on my mac, but I run intu a build error.
>>> https://paste.apache.org/wo81
>>>
>>> If someone has a hint for me...
>>>
>>> Regards, Raphael
>>>
>>> --
>>> Mein Blog: https://raphaelbircher.wordpress.com
>>>
>>> ---------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
>>> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>>>
>>>
>>>
>
> --
> Mein Blog: https://raphaelbircher.wordpress.com
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message