openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Damjan Jovanovic <dam...@apache.org>
Subject Re: Question -- building AOO 4.1.3 on Windows
Date Mon, 16 Jan 2017 05:03:32 GMT
Hi

Please run "autoconf" first, which will generate "configure" from "
configure.in".

Damjan

On Mon, Jan 16, 2017 at 6:58 AM, Hong <mahone08@gmail.com> wrote:

> Hello all,
>
> I am trying to build AOO 4.1.3 on a Windows machine.
>
> My source code was from this page, https://openoffice.apache.org/
> downloads.html (from the zip, not from the svn checkout)
>
> I was following through this guide, https://wiki.openoffice.org/
> wiki/Documentation/Building_Guide_AOO/Step_by_step
>
> I could follow the "Windows 7, Windows 8, Windows 10" section up until
> this,
>
> SDK_PATH="/cygdrive/c/Microsoft_SDKs/Windows/v7.0"
> ./configure \
>     --with-frame-home="$SDK_PATH" \
>     --with-psdk-home="$SDK_PATH" \
>     --with-midl-path="$SDK_PATH/bin" \
>     --with-ant-home="/cygdrive/c/apache-ant-1.8.4" \
>     --with-jdk-home="C:/PROGRA~2/Java/JDK18~1.0_7" \
>     --with-csc-path="C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v3.5" \
>     --with-cl-home="C:/PROGRA~2/MI1DCA~1.0/VC" \
>     --with-asm-home="C:/PROGRA~2/MI1DCA~1.0/VC/bin" \
>     --with-dmake-url="http://sourceforge.net/projects/
> oooextras.mirror/files/dmake-4.12.tar.bz2" \
>     --with-epm-url="https://sourceforge.net/projects/
> oooextras.mirror/files/epm-3.7.tar.gz" \
>     --disable-pch \
>     --disable-atl \
>     --disable-activex \
>     --disable-nss-module \
>     --without-junit
>
> Assuming this is Cygwin code, typing in Cygwin gave me "bash: ./configure:
> No such file or directory"
>
> Also the main directory does not seem to have a "configure", but only
> configure.cmd and configure.in
>
>
>
> Any thoughts what was the problem here? Am I following the right
> instruction?‚Äč
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message