openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brad Lanier <B...@Lanier.ws>
Subject Fwd: [Issue 127260] OO 4.2.0-dev crashes in Windows 10 after approximately 1 minute
Date Thu, 05 Jan 2017 02:30:48 GMT
Hi all,

Am at version 1776052 and still having the same problem.  Version was 
loaded from nightly builds.  GA version runs fine.  Will be glad to 
provide any info I can.

Thanks,

Brad Lanier



-------- Forwarded Message --------
Subject: 	[Issue 127260] OO 4.2.0-dev crashes in Windows 10 after 
approximately 1 minute
Date: 	Wed, 28 Dec 2016 19:00:47 +0000
From: 	bugzilla@apache.org
To: 	brad@lanier.ws



https://bz.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=127260

Marcus <marcus@apache.org> changed:

            What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
            Severity|Blocker                     |Normal
             Summary|OO 4.2.0 crashes in Windows |OO 4.2.0-dev crashes in
                    |10 after approximately 1    |Windows 10 after
                    |minute                      |approximately 1 minute
              Status|UNCONFIRMED                 |RESOLVED
          Resolution|---                         |IRREPRODUCIBLE

--- Comment #2 from Marcus <marcus@apache.org> ---
@braadlanier:
Please update your repo to revision 1776052 or newer and build again.

When you still have a problem please report on the developer's mailing list
"dev@openoffice.apache.org" as there are more around then here in Bugzilla.

-- 
You are receiving this mail because:
You reported the issue.


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message