openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bidouille <ooofo...@free.fr>
Subject Re: Forums OpenOffice very slow
Date Fri, 17 Jan 2020 07:50:40 GMT
Slowness still occurs randomly.
Somebody to take care this issue?


----- Mail original -----
> De: "Dave Fisher" <wave@apache.org>
> À: "Chris Lambertus" <cml@apache.org>
> Cc: oooforum@free.fr, infra@apache.org
> Envoyé: Mardi 14 Janvier 2020 03:48:20
> Objet: Re: Forums OpenOffice very slow
> 
> With my AOO hat, the forums were good a few hours ago.
> 
> Chris I know from Slack that there were Infra issues with LDAP at
> this time along with lots of EMail Spam.
> 
> The Forums do use Infra’s MySQL server, in retrospect how was this
> server doing during these service issues?
> 
> Best Regards,
> Dave
> 
> Sent from my iPhone
> 
> > On Jan 13, 2020, at 6:33 PM, Chris Lambertus <cml@apache.org>
> > wrote:
> > 
> > Infra does not maintain these systems. Please contact the AOO
> > project.
> > 
> > 
> >> On Jan 13, 2020, at 6:06 AM, Bidouille <oooforum@free.fr> wrote:
> >> 
> >> Hello,
> >> Since this morning, forums are very sloooow.
> >> I don't know if this comes from HTTP/PHP or MySQL.
> >> Maybe restart all services?
> > 
> 
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message