openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matthias Seidel <matthias.sei...@hamburg.de>
Subject Re: hyphenation dict not working in 4.5.0 (works in fresh 4.2.0)
Date Sun, 12 Jan 2020 17:12:47 GMT
Hi Yury,

There have been no code changes in this respect.

Most likely something in your profile for 4.5.0 is corrupt. Try to
rename it to get a fresh one and look if hyphenation is active again.

Regards,

   Matthias

Am 12.01.20 um 16:48 schrieb Yury:
> I'm using the 4.5.0 built from source on 64-bit slackware system. In my
> profile I have an extension dealing with Russian hyphenation --
> https://extensions.libreoffice.org/extensions/hyphenations-for-russian/0-0.4
>
> The extension works fine in 4.1.* and in 4.2.0 series (I checked with the
> fresh 4.2.0 snapshot just an hour ago or so).
> But today I've noticed the extension isn't working in 4.5.0 -- the same OXT
> opened in 4.5.0 has no auto hyphenations active. The profile is the same in
> both cases (4.5.0 and 4.2.0).
>
> That's rather unintuitive -- why should the extension stop working, if it
> has no code inside, only the dictionary data? Now, I notice it's provided in
> 8-bit encoding -- maybe those do not work anymore and the utf-8 is required?
>
>
>
>
> --
> Sent from: http://openoffice.2283327.n4.nabble.com/Development-f2916443.html
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>


Mime
View raw message