perl-asp mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ruslan Appazov" <...@opta.com.ua>
Subject Re: CGI.pm doesn't work propertly with $Request->Form object
Date Sat, 10 Jul 2004 09:14:45 GMT
I also had idea that this problem might be course by different CGI version.
There is a 2.98 one on my Apache1. You know - everything works there.
And mod_perl-1.99 is on Apache2 with CGI 3.04, Apache::ASP 2.57.
We use many CGI+ASP written scripts, so we decided to move at Apache2 some
time latter.
But I will try to downgrade to older CGI version and I'll certainly report
you about results.

Thanks,
Ruslan Appazov.


----- Original Message ----- 
From: "Joshua Chamas" <josh@chamas.com>
To: "Ruslan Appazov" <apprus@opta.com.ua>; "Ruslan Appazov"
<ruslan@opta.com.ua>
Cc: <asp@perl.apache.org>
Sent: Friday, July 09, 2004 8:53 PM
Subject: Re: CGI.pm doesn't work propertly with $Request->Form object


> Others have reported problems using Apache2 and CGI.  I might try
downgrading
> CGI and see if that helps.  CGI 2.78 or some such is one I have success
with
> generally, but I am not big on always upgrading to the latest if what I
have
> worked.  You can find older modules at:
>
>   http://backpan.cpan.org/modules/by-authors/id/L/LD/LDS/
>
> If nothing helps, say so.  Please say what CGI version you are working
with and
> what mod_perl version exactly.
>
> Regards,
>
> Josh
>



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: asp-unsubscribe@perl.apache.org
For additional commands, e-mail: asp-help@perl.apache.org


Mime
View raw message