perl-asp mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steve Garlinge" <sgarli...@lyntonsurveys.com.au>
Subject Content not sent to browser from Windows based Apache::ASP scripts
Date Fri, 10 Jun 2005 07:11:35 GMT
Dear fellow developers,
 
We are currently trying to port our collection of Apache::ASP scripts from
linux/apache to win2K/apache. On linux, everything runs just fine; when run
under windows, scripts execute successfully (ie: HTTP 200, correct debugging
info is sent to logs, etc), but instead of receiving the expected
script-generated HTML, only the string '<html><body></body></html>'
is
received in the client browser. Dumping the contents of the $Response object
to the apache error_log (by performing a Data::Dumper::Dumper($Response)
inside the sub Script_OnEnd in global.asa) shows that the expected content
is generated within the object - it just never makes it to the client
browser. There is nothing in the server logs that indicates anything
untoward has happened - only the expected script debugging output is seen.
This behaviour is observed even for "hello world"-level ASP scripts. 
 
Our http.conf has the following:
 
PerlModule Apache::ASP
<Files ~ \.psp>
   SetHandler perl-script
   PerlHandler Apache::ASP
   PerlSetVar Global c:\www\webroot\web\lib
   PerlSetVar StateDir c:\www\tmp
   PerlSetVar RequestParams 1
   PerlSetVar UseStrict 1
</Files>
 
We are using Apache::ASP version 2.55,  and the devside v1.14
(http://www.devside.net/) builds of apache/mod_perl (Apache 2.0.52, mod_perl
1.99_18).
 
If responding, please CC sgarlinge@lyntonsurveys.com.au .
 
Thanks for your time.
 
Regards,
Steve Garlinge
  

Mime
View raw message