poi-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 51660] Missing xbean.jar file causes long pauses when launching with JWS. Old xmlbeans-2.3.0.jar needs replacing with xbeans.jar and jsr173_1.0_api.jar
Date Mon, 15 Aug 2011 16:02:52 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=51660

Nick Burch <nick.burch@alfresco.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
         OS/Version|                            |All

--- Comment #1 from Nick Burch <nick.burch@alfresco.com> 2011-08-15 16:02:52 UTC ---
Everything is built and run against xmlbean 2.3, so we all use the same version
you do. I'd check your JWS setup, as you might not be referencing the correct
files

We still compile for a fairly old version of xmlbeans as there are lots of
people using the 2.3 runtime already in their code. If we moved to 2.5 then
they'd be unable to use POI without upgrading, which they're often unable to do

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@poi.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@poi.apache.org


Mime
View raw message