portals-wsrp4j-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From meirong liu <meirong...@yahoo.com.cn>
Subject proxyportlet issuse
Date Fri, 01 Jul 2005 03:27:22 GMT
Hi All 

I have just started to use WSRP4j .I m facing some problems in the normal instalation procedure
as provided on 
  http://ws.apache.org/wsrp4j/gettingstarted/installation.html 
The problem is at 
step 3.Run the install-provider-pluto script (either sh or bat). .   

When I m runnng the script before installing the pluto portal it gives FileNotFound Exception
for some mapping file. 
After installing the pluto portal and including the proxyportlet.jar in the class path error
ocurrs at 

prepare web archive 'proxyportlet' ... 
org.exolab.castor.mapping.MappingException: The method getCastorResourceRefSet in class org.apache.pluto.portalImpl.om.servlet.impl.WebApplicationDefinitionImpl
accepting/returning object of type interface java.util.Collection was not found 
        at org.exolab.castor.mapping.loader.MappingLoader.createFieldHandler(Unknown Source)

        at org.exolab.castor.mapping.loader.MappingLoader.createFieldDesc(Unknown Source)

        at org.exolab.castor.xml.XMLMappingLoader.createFieldDesc(Unknown Source) 
        at org.exolab.castor.mapping.loader.MappingLoader.createFieldDescs(Unknown Source)

        at org.exolab.castor.mapping.loader.MappingLoader.createDescriptor(Unknown Source)

        at org.exolab.castor.xml.XMLMappingLoader.createDescriptor(Unknown Source) 
        at org.exolab.castor.mapping.loader.MappingLoader.loadMapping(Unknown Source) 
        at org.exolab.castor.mapping.Mapping.getResolver(Unknown Source) 
        at org.exolab.castor.mapping.Mapping.getResolver(Unknown Source) 
        at org.exolab.castor.xml.Unmarshaller.setMapping(Unknown Source) 
        at org.exolab.castor.xml.Unmarshaller.<init>(Unknown Source) 
        at org.apache.pluto.portalImpl.Deploy.prepareWebArchive(Deploy.java:190) 
        at org.apache.pluto.portalImpl.Deploy.main(Deploy.java:487) 
java.lang.Exception 
        at org.apache.pluto.portalImpl.Deploy.prepareWebArchive(Deploy.java:408) 
        at org.apache.pluto.portalImpl.Deploy.main(Deploy.java:487) 
  
I have just  provided the actual error that i m getting .So it would be helpful for me if
anyone of you comes up with a solution for it. 
I think either some thing is buggy with the actual code provided or I am interpreiting something
wrongly. 
Hope to see some solutions soon. 

Thanks and Regards



		
---------------------------------
DO YOU YAHOO!?
  雅虎免费G邮箱-中国第一绝无垃圾邮件骚扰超大邮箱 
Mime
View raw message