portals-wsrp4j-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Julie MacNaught <jma...@apache.org>
Subject Re: How to invoke Button action of wsrp
Date Mon, 20 Jun 2005 14:42:43 GMT
I'm getting the same thing you are.  I'm trying to figure out why.


Matthew J. Dovey wrote:

> I've just tried updating by environment to the lastest WSRP4J cvs and am
> getting some odd responses
> 
> So for the getServiceDescription I now get
> 
> <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
>    <soapenv:Envelope
> xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
> xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
> xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
>       <soapenv:Body>
>          <getServiceDescriptionResponse xsi:nil="true"
> xmlns="urn:oasis:names:tc:wsrp:v1:types"/>
>       </soapenv:Body>
>    </soapenv:Envelope>
> 
> (which causes the various consumers I use for testing to crash) -
> whereas with an earlier snapshot (around Jan) I get
> 
> <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
>    <soapenv:Envelope
> xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
> xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
> xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> 
>       <soapenv:Body>  
>          <getServiceDescriptionResponse
> xsi:type="ns1:ServiceDescription"
> xmlns="urn:oasis:names:tc:wsrp:v1:types"
> xmlns:ns1="urn:oasis:names:tc:wsrp:v1:types">   
>             <requiresRegistration>true</requiresRegistration>   
>             <requiresInitCookie>perGroup</requiresInitCookie>  
>          </getServiceDescriptionResponse> 
>       </soapenv:Body>
>    </soapenv:Envelope>
> 
> Is this due to a known issue? an instability due to the recent Axis 2
> migration? Or am I doing something wrong?
> 
> Matthew
> 
> 

-- 
Julie MacNaught
IBM Research
jmacna@apache.org
jmacna@us.ibm.com
DADB E3B5 8CB7 6B9B F4A0  8BF7 E830 1848 16A8 D3AB


Mime
View raw message