portals-wsrp4j-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kapil Bajaj <kapilba...@in.ibm.com>
Subject Issue while running Proxy Portlet
Date Thu, 30 Jun 2005 12:26:53 GMT
Hi All

I have just started working on WSRP4j .I m facing some problems in the 
normal instalation procedure as provided on
  http://ws.apache.org/wsrp4j/gettingstarted/installation.html
The problem is at 
step 3.Run the install-provider-pluto script (either sh or bat). . 

When I m runnng the script before installing the pluto portal it gives 
FileNotFound Exception for some mapping file.
After installing the pluto portal and including the proxyportlet.jar in 
the class path error ocurrs at 

prepare web archive 'proxyportlet' ...
org.exolab.castor.mapping.MappingException: The method 
getCastorResourceRefSet in class 
org.apache.pluto.portalImpl.om.servlet.impl.WebApplicationDefinitionImpl 
accepting/returning object of type interface java.util.Collection was not 
found
        at 
org.exolab.castor.mapping.loader.MappingLoader.createFieldHandler(Unknown 
Source)
        at 
org.exolab.castor.mapping.loader.MappingLoader.createFieldDesc(Unknown 
Source)
        at org.exolab.castor.xml.XMLMappingLoader.createFieldDesc(Unknown 
Source)
        at 
org.exolab.castor.mapping.loader.MappingLoader.createFieldDescs(Unknown 
Source)
        at 
org.exolab.castor.mapping.loader.MappingLoader.createDescriptor(Unknown 
Source)
        at org.exolab.castor.xml.XMLMappingLoader.createDescriptor(Unknown 
Source)
        at 
org.exolab.castor.mapping.loader.MappingLoader.loadMapping(Unknown Source)
        at org.exolab.castor.mapping.Mapping.getResolver(Unknown Source)
        at org.exolab.castor.mapping.Mapping.getResolver(Unknown Source)
        at org.exolab.castor.xml.Unmarshaller.setMapping(Unknown Source)
        at org.exolab.castor.xml.Unmarshaller.<init>(Unknown Source)
        at 
org.apache.pluto.portalImpl.Deploy.prepareWebArchive(Deploy.java:190)
        at org.apache.pluto.portalImpl.Deploy.main(Deploy.java:487)
java.lang.Exception
        at 
org.apache.pluto.portalImpl.Deploy.prepareWebArchive(Deploy.java:408)
        at org.apache.pluto.portalImpl.Deploy.main(Deploy.java:487)
 
I have just  provided the actual error that i m getting .So it would be 
helpful for me if anyone of you comes up with a solution for it. 
I think either some thing is buggy with the actual code provided or I am 
interpreiting something wrongly.
Hope to see some solutions soon.

Thanks and Regards
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapil Bajaj
India Software Labs
IBM Software Group.
Email : kapilbajaj@in.ibm.com
Mime
View raw message