qpid-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steven Shaw" <stes...@gmail.com>
Subject Re: bootstrap problem
Date Tue, 05 Dec 2006 16:43:52 GMT
On 05/12/06, Jim Meyering <jim@meyering.net> wrote:
> Well, would you please try with the newer version: automake-1.10?
> I'd rather not debug a problem if it's already been fixed in the latest.

Thing is that I got it bootstrap working using standard RHEL3
versions. I just had to change a couple of files. You might have
missed my earlier email about that.

However, the make is failing with:

--begin
make[2]: Entering directory `/home/pyramid/r015530/build/qpid-trunk/cpp/tests'
/bin/sh ../libtool --mode=link g++ -Werror -pedantic -Wall -Wno-shadow
-Wpointer-arith -Wcast-qual -Wcast-align -Wno-long-long
-Wno-system-headers
-I/home/pyramid/r015530/local/cppunit-1.11.6/include
-I/home/pyramid/r015530/local/boost-1.33.1/include/boost-1_33_1   -o
client_test  client_test.o
/home/pyramid/r015530/build/qpid-trunk/cpp/tests/../lib/client/libclient.la
/home/pyramid/r015530/build/qpid-trunk/cpp/tests/../lib/common/libcommon.la
g++ -Werror -pedantic -Wall -Wno-shadow -Wpointer-arith -Wcast-qual
-Wcast-align -Wno-long-long -Wno-system-headers
-I/home/pyramid/r015530/local/cppunit-1.11.6/include
-I/home/pyramid/r015530/local/boost-1.33.1/include/boost-1_33_1 -o
.libs/client_test client_test.o
/home/pyramid/r015530/build/qpid-trunk/cpp/tests/../lib/client/.libs/libclient.so
/home/pyramid/r015530/build/qpid-trunk/cpp/tests/../lib/common/.libs/libcommon.so
-ldl -lrt -Wl,--rpath -Wl,/home/pyramid/r015530/local/qpid-trunk/lib
client_test.o(.text+0x389): In function `main':
../lib/common/sys/Mutex.h:74: undefined reference to `apr_thread_mutex_create'
client_test.o(.text+0x3b6): In function `main':
../lib/common/sys/Monitor.h:63: undefined reference to `apr_thread_cond_create'
client_test.o(.text+0x51b): In function `main':
../lib/common/sys/Mutex.h:82: undefined reference to `apr_thread_mutex_lock'
client_test.o(.text+0x541): In function `main':
../lib/common/sys/Monitor.h:71: undefined reference to `apr_thread_cond_wait'
client_test.o(.text+0x561):../lib/common/sys/Monitor.h:71: undefined
reference to `apr_thread_mutex_unlock'
client_test.o(.text+0x63d):../lib/common/sys/Monitor.h:67: undefined
reference to `apr_thread_cond_destroy'
client_test.o(.text+0x65a): In function `main':
../lib/common/sys/Mutex.h:78: undefined reference to `apr_thread_mutex_destroy'
client_test.o(.text+0xbdd):../lib/common/sys/Mutex.h:78: undefined
reference to `apr_thread_mutex_destroy'
--end--

It seems that libapr-1 isn't included as a link parameter for the tests.

I've tried greping through the Makefiles and whatnot but can only find
something about setting up the APR CXX flags... no the libs...

Mime
View raw message