qpid-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrea Gazzarini <a.gazzar...@gmail.com>
Subject Re: WsDmAdapterTest Failure
Date Fri, 13 Feb 2009 18:31:01 GMT
Hi Aidan, thanks for suggestion..I will have a look at that code...
Regards
Andrea

2009/2/13 Andrea Gazzarini <a.gazzarini@gmail.com>

> Definitely it's friday and we are in Italy so according to the combination
> of those two elements my brain is shutting down. :)  Before of that please
> let me understand....
>
> - Robbie, the build machines you mentioned are the same where Martin is
> trying to run the WsDmAdapterTest? If so I'm happy, otherwise Martin send me
> the nestat and ifconfig logs and we try to solve the problem;
> -  Note that the "connection refused" issue has nothing to do with
> NullPointerException...please resynch the repository and retry...If the test
> succeeds (or you no longer see the NullPointerException please close the
> issue)
>
> Regards,
> Andrea
>
> 2009/2/13 Andrea Gazzarini <a.gazzarini@gmail.com>
>
> Sorry I think the mail was from Martin... Hi Robbie!
>>
>> Andrea
>>
>> On 2/13/09, Andrea Gazzarini <a.gazzarini@gmail.com> wrote:
>> > Hi Martin great! So finally we found the cause! I think this is the
>> > most important thing.
>> > I had been a little bit superficiall because I started my test web
>> > server on a port where usually web servers run...I should use some
>> > other port (less popular)
>> >
>> > Regards
>> > Andrea
>> >
>> > On 2/13/09, Robbie Gemmell <gemmellr@dcs.gla.ac.uk> wrote:
>> >> Ah, the build machines...which run CruiseControl...which runs its
>> >> dashboard
>> >> webserver on port 8080 by default...just like the wsdm tests... doh :P
>> >>
>> >> Apologies for not remembering that little nugget sooner, ill send you
>> an
>> >> email off-list with corrective instructions hehe :)
>> >>
>> >>
>> >> -----Original Message-----
>> >> From: martin.a.ritchie@googlemail.com
>> >> [mailto:martin.a.ritchie@googlemail.com] On Behalf Of Martin Ritchie
>> >> Sent: 13 February 2009 17:05
>> >> To: dev@qpid.apache.org
>> >> Subject: Re: WsDmAdapterTest Failure[MESSAGE NOT SCANNED]
>> >>
>> >> Andrea,
>> >>
>> >> I've attached the requested log fils (some text changed to protect the
>> >> inoccent)
>> >>
>> >> If it alright with you I'm going to disable the test at least for the
>> >> weekend as the build machines have been reporting failure for the last
>> >> three
>> >> weeks and it would be good to get some positive emails from them.
>> >>
>> >> The CruiseControl machines I look after are doing this currently:
>> >> <snip>
>> >>
>> >>
>> >> ---------------------------------------------------------------------
>> >> Apache Qpid - AMQP Messaging Implementation
>> >> Project:      http://qpid.apache.org
>> >> Use/Interact: mailto:dev-subscribe@qpid.apache.org
>> >>
>> >>
>> >
>> > --
>> > Sent from my mobile device
>> >
>>
>> --
>> Sent from my mobile device
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message