qpid-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Aaron Fabbri <ajfab...@gmail.com>
Subject Re: crash in qpid::broker::ExchangeRegistry::registerType? [was: Re: segfault in Rdma broker]
Date Thu, 28 Oct 2010 17:19:20 GMT
Yep you got it.  Thanks for the hint.  Adding --no-module-dir (also
suggested by Andrew Stitcher) fixed it.  I'm going to file a bug and
you guys can decide what (if anything) to do about it.

On Thu, Oct 28, 2010 at 2:27 AM, Gordon Sim <gsim@redhat.com> wrote:
> On 10/28/2010 08:18 AM, Aaron Fabbri wrote:
>>
>> I did a little debugging and it seems like the first stack trace I
>> posted was wrong.  I was using the wrong libtool binary I guess.  Here
>> is what gdb reports on the correct binary.
>>
>> I'll try and svn up and retest again tomorrow, but if anyone knows of
>> any changes in this codepath recently let me know.
>
> Do you have any 'old' modules installed perhaps (generally under
> /usr/lib[64]/qpid/daemon)? The ABI for plugins is not stable at all so if
> you have older binaries and start a new broker that can cause problems.
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> Apache Qpid - AMQP Messaging Implementation
> Project:      http://qpid.apache.org
> Use/Interact: mailto:dev-subscribe@qpid.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
Apache Qpid - AMQP Messaging Implementation
Project:      http://qpid.apache.org
Use/Interact: mailto:dev-subscribe@qpid.apache.org


Mime
View raw message