qpid-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dan Carda <dan.ca...@twtelecom.com>
Subject Re: Problem Deploying JCA Test Programs
Date Thu, 17 Nov 2011 16:32:21 GMT

Hey Weston,
Wow, thanks for the fast response.

I acquired the adapter from here:
 
    https://github.com/astitcher/qpid-jca

Looks like this is the 0.10 version.   Is there a more current version?

I will look into that target container variable right now.

THANKS!!!




Weston M. Price wrote:
> 
> Hi Dan,
> 	It looks like from your syntax for your destination your using the
> Geronimo version of the examples:
> 
>> jca:/qpid.jca/QpidJCAAdapter/JCAAdminObject/HelloQueue
> 
> In your build.xml file you should see a property 
> 
> target.host
> 
> By default this is set to Geronimo, you simply need to change this to
> jboss and do a 
> 
> ant clean deploy-ds deploy-rar deploy-ear
> 
> Can I ask where you acquired the adapter and what version of the examples
> you are using just to be sure.
> 
> Regards,
> Weston
> 
> 
> On Nov 17, 2011, at 11:23 AM, Dan Carda wrote:
> 
>> 
>> Hi!  
>> Got a problem with the JCA adapter.  I'm basically building and deploy
>> the
>> stock code.  The only exception is I went though and changed all the amqp
>> references to reflect our local bus.
>> 
>> I move the qpid-ra-0.10.rar to our JBoss 6.1's ./server/all/deploy
>> directory
>> and all is well.
>> 
>> Using the build.xml scripts. I deploy the qpid-jca-ds.xml (also to the
>> ./server/all/deploy directory) and I get no problems.  The messages I see
>> on
>> the JBoss console seem to indicate the Topic and Queue are being
>> deployed.
>> 
>> However, when I try to deploy the client EJB I get this message:
>> 
>> 09:06:50,919 INFO  [org.apache.qpid.ra.inflow.QpidActivation] Attempting
>> to
>> reconnect
>> org.apache.qpid.ra.inflow.QpidActivationSpec(ra=org.apache.qpid.ra.QpidResourceAdapter@356c414
>> destination=jca:/qpid.jca/QpidJCAAdapter/JCAAdminObject/HelloQueue
>> destinationType=javax.jms.Queue ack=Auto-acknowledge durable=false
>> clientID=null user=null maxSession=10)
>> 
>> 09:06:50,923 ERROR [org.apache.qpid.ra.inflow.QpidActivation] Unable to
>> reconnect
>> org.apache.qpid.ra.inflow.QpidActivationSpec(ra=org.apache.qpid.ra.QpidResourceAdapter@356c414
>> destination=jca:/qpid.jca/QpidJCAAdapter/JCAAdminObject/HelloQueue
>> destinationType=javax.jms.Queue ack=Auto-acknowledge durable=false
>> clientID=null user=null maxSession=10):
>> javax.naming.NameNotFoundException:
>> jca: not bound
>> 
>> I know I'm doing something wrong but I just can see what?  I see in the
>> QpidListenerBean.java the "destination" is prefixed with jca, but I don't
>> know what to change to get the deploy working.
>> 
>> Any help would be MUCH appreciated.
>> 
>> Warm Regards,
>> Daniel Carda
>> 
>> -- 
>> View this message in context:
>> http://old.nabble.com/Problem-Deploying-JCA-Test-Programs-tp32863113p32863113.html
>> Sent from the Qpid Developers mailing list archive at Nabble.com.
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> Apache Qpid - AMQP Messaging Implementation
> Project:      http://qpid.apache.org
> Use/Interact: mailto:dev-subscribe@qpid.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/Problem-Deploying-JCA-Test-Programs-tp32863113p32863167.html
Sent from the Qpid Developers mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
Apache Qpid - AMQP Messaging Implementation
Project:      http://qpid.apache.org
Use/Interact: mailto:dev-subscribe@qpid.apache.org


Mime
View raw message