qpid-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dan Carda <dan.ca...@twtelecom.com>
Subject Re: Problem Deploying JCA Test Programs
Date Thu, 17 Nov 2011 17:27:17 GMT

Thank you Weston,
I got it deploying and the run-client tests are running fine.  

Question: You said I have an older version?  Where do I get the most recent
version from?   

BTW, good job on this entire module.  You guys did a great job.

Daniel



Weston M. Price wrote:
> 
> Hi Dan,
> 	I see, this is an older version of the adapter. The adapter hasn't
> officially been released upstream yet, but the examples you have should
> work just fine. Quick check of the code you have, the property in
> build.xml is actually called:
> 
> <property name="target.platform" value="geronimo"/>
> 
> simply modify this to be
> 
> <property name="target.platform" value="jboss"/>
> 
> and then
> 
> ant clean deploy-ds, deploy-rar, deploy-ear
> 
> One other property of note will be the 
> 
> <property name="broker.url"
> value="amqp://anonymous:@client/test?brokerlist='tcp://localhost:5672?sasl_mechs='ANONYMOUS''"/>
> 
> property. You will want to make sure this points to a valid broker for
> your environment. 
> 
> Any other issues please don't hesitate to let me know.
> 
> Regards,
> 
> Weston
> 
> 
> On Nov 17, 2011, at 11:32 AM, Dan Carda wrote:
> 
>> 
>> Hey Weston,
>> Wow, thanks for the fast response.
>> 
>> I acquired the adapter from here:
>> 
>>    https://github.com/astitcher/qpid-jca
>> 
>> Looks like this is the 0.10 version.   Is there a more current version?
>> 
>> I will look into that target container variable right now.
>> 
>> THANKS!!!
>> 
>> 
>> 
>> 
>> Weston M. Price wrote:
>>> 
>>> Hi Dan,
>>> 	It looks like from your syntax for your destination your using the
>>> Geronimo version of the examples:
>>> 
>>>> jca:/qpid.jca/QpidJCAAdapter/JCAAdminObject/HelloQueue
>>> 
>>> In your build.xml file you should see a property 
>>> 
>>> target.host
>>> 
>>> By default this is set to Geronimo, you simply need to change this to
>>> jboss and do a 
>>> 
>>> ant clean deploy-ds deploy-rar deploy-ear
>>> 
>>> Can I ask where you acquired the adapter and what version of the
>>> examples
>>> you are using just to be sure.
>>> 
>>> Regards,
>>> Weston
>>> 
>>> 
>>> On Nov 17, 2011, at 11:23 AM, Dan Carda wrote:
>>> 
>>>> 
>>>> Hi!  
>>>> Got a problem with the JCA adapter.  I'm basically building and deploy
>>>> the
>>>> stock code.  The only exception is I went though and changed all the
>>>> amqp
>>>> references to reflect our local bus.
>>>> 
>>>> I move the qpid-ra-0.10.rar to our JBoss 6.1's ./server/all/deploy
>>>> directory
>>>> and all is well.
>>>> 
>>>> Using the build.xml scripts. I deploy the qpid-jca-ds.xml (also to the
>>>> ./server/all/deploy directory) and I get no problems.  The messages I
>>>> see
>>>> on
>>>> the JBoss console seem to indicate the Topic and Queue are being
>>>> deployed.
>>>> 
>>>> However, when I try to deploy the client EJB I get this message:
>>>> 
>>>> 09:06:50,919 INFO  [org.apache.qpid.ra.inflow.QpidActivation]
>>>> Attempting
>>>> to
>>>> reconnect
>>>> org.apache.qpid.ra.inflow.QpidActivationSpec(ra=org.apache.qpid.ra.QpidResourceAdapter@356c414
>>>> destination=jca:/qpid.jca/QpidJCAAdapter/JCAAdminObject/HelloQueue
>>>> destinationType=javax.jms.Queue ack=Auto-acknowledge durable=false
>>>> clientID=null user=null maxSession=10)
>>>> 
>>>> 09:06:50,923 ERROR [org.apache.qpid.ra.inflow.QpidActivation] Unable to
>>>> reconnect
>>>> org.apache.qpid.ra.inflow.QpidActivationSpec(ra=org.apache.qpid.ra.QpidResourceAdapter@356c414
>>>> destination=jca:/qpid.jca/QpidJCAAdapter/JCAAdminObject/HelloQueue
>>>> destinationType=javax.jms.Queue ack=Auto-acknowledge durable=false
>>>> clientID=null user=null maxSession=10):
>>>> javax.naming.NameNotFoundException:
>>>> jca: not bound
>>>> 
>>>> I know I'm doing something wrong but I just can see what?  I see in the
>>>> QpidListenerBean.java the "destination" is prefixed with jca, but I
>>>> don't
>>>> know what to change to get the deploy working.
>>>> 
>>>> Any help would be MUCH appreciated.
>>>> 
>>>> Warm Regards,
>>>> Daniel Carda
>>>> 
>>>> -- 
>>>> View this message in context:
>>>> http://old.nabble.com/Problem-Deploying-JCA-Test-Programs-tp32863113p32863113.html
>>>> Sent from the Qpid Developers mailing list archive at Nabble.com.
>>> 
>>> 
>>> ---------------------------------------------------------------------
>>> Apache Qpid - AMQP Messaging Implementation
>>> Project:      http://qpid.apache.org
>>> Use/Interact: mailto:dev-subscribe@qpid.apache.org
>>> 
>>> 
>>> 
>> 
>> -- 
>> View this message in context:
>> http://old.nabble.com/Problem-Deploying-JCA-Test-Programs-tp32863113p32863167.html
>> Sent from the Qpid Developers mailing list archive at Nabble.com.
>> 
>> 
>> ---------------------------------------------------------------------
>> Apache Qpid - AMQP Messaging Implementation
>> Project:      http://qpid.apache.org
>> Use/Interact: mailto:dev-subscribe@qpid.apache.org
>> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> Apache Qpid - AMQP Messaging Implementation
> Project:      http://qpid.apache.org
> Use/Interact: mailto:dev-subscribe@qpid.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/Problem-Deploying-JCA-Test-Programs-tp32863113p32863524.html
Sent from the Qpid Developers mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
Apache Qpid - AMQP Messaging Implementation
Project:      http://qpid.apache.org
Use/Interact: mailto:dev-subscribe@qpid.apache.org


Mime
View raw message